Майка заключвала децата си 4 г.,...

Шокиращ случай от Стара Загора. Две деца са били...

Съпругът на Серина Уилямс разкри, че...

Съпругът на Серина Уилямс Алексис Оханян споделя, че е...

Инфлуенсърка умря след операция за увеличение на задните й части

отпечатай новината

06.07.2024 07:26 | Видян 1058 пъти

Инфлуенсърка умря след операция за увеличение на задните й части

Бразилска инфлуенсърка почина във вторник поради усложнения, свързани с операция за увеличаване на размера на задните й части.

На 33-годишната Алин Ферейра беше нанесен полиметилметакрилат върху задните части по време на процедурата в нелицензираната клиника Ame-se в град Гояния на 23 юни.

Вестник Correo Brazilenze получи достъп до предварителен доклад, който показва, че Ферейра е била в кома и е получила сърдечен арест миналия петък и в неделя.

Съпругът й каза на бразилския информационен канал G1, че Ферейра се е върнала в дома им в Бразилия в деня на операцията и се чувства добре.

Здравословното й състояние обаче започнало да се влошава на следващия ден, когато вдигнала температура.

Съпругът на Ферейра се обърна към клиниката на Грациели да Силва биомедицинският учен, който притежава сайта и който извърши процедурата, и му беше казано, че „това е нормално и че тя трябва да вземе лекарство за треската“.

Ферейра получи болка в корема на 26 юни и припадна на следващия ден.

Тя беше приета в регионалната болница Аса Норте и остана там до събота, когато беше преместена в частна болница в град Аса Сул.

Семейството на Ферейра каза, че Да Силва е инжектирала 30 мл полиметилметакрилат във всеки от задните й части, според новинарския център на Metropoles.

Да Силва обаче се противопостави на твърденията на семейството, когато посети Ферейра в болницата и заяви, че е приложила само биостимулатор и предположи, че инфекцията може да е причинена от чаршафите в дома на инфлуенсъра.

Националната агенция за здравеопазване на Бразилия предполага, че полиметилметакрилатът, инжекционен гел, трябва да се използва само за лечение на сериозни заболявания, като полиомиелит, в случай че те провокират развитието на телесни деформации.

Да Силва беше арестувана във вторник като част от разследването на престъпления срещу потребителските отношения.

Гражданската полиция на Гояс каза, че е затворила нейната клиника, тъй като не е имала здравен лиценз и не е била регистрирана в Регионалния съвет по биомедицина на Гояс.

Ферейра, майка на две деца, беше известна със създаването на съдържание за мода, пътувания и ежедневен живот в своите социални медийни платформи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !