Заплатите на кралските коняри са...

Кралското семейство търси да наеме някой, който да...

Адидас изключи Бела Хадид от реклама...

Германският гигант за спортно облекло Adidas се отказа...

Хитовият корейски сериал Тайният инспектор и Джой с премиера по бТВ Стори

отпечатай новината

19.06.2024 16:29 | Видян 426 пъти

Хитовият корейски сериал Тайният инспектор и Джой с премиера по бТВ Стори

Един от най-интригуващите и успешни корейски сериали за последните няколко години – „Тайният инспектор и Джой“ („Secret Royal Inspector & Joy“) – завладява ефира на bTV Story от 28 юни (петък). Увлекателната поредица, състояща се от 16 епизода, ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 ч., като ще бъде достъпна и онлайн на VOYO. Действието в „Тайният инспектор и Джой“ се развива по времето на династията Чосон, а в центъра на историята е млад гастроном, който неволно се превръща в таен кралски инспектор. Негова партньорка в разкриването на подкупничеството в кралството е млада жена, която търси свободата и щастието си…

Историята:
Ра И Он (Текьон) има една страст и тя е готвенето. Влюбен в кулинарията, той експериментира с различни рецепти и води безметежен живот, но заради вродения си усет и ненадминатите си способности да се внедрява в най-различни среди е избран за чиновник в Службата за специални съветници. След като всички останали кандидати успяват да се измъкнат, Ра И Он е назначен като „таен кралски инспектор“ – длъжност извънредно опасна за живота. Неговата задача е да разкрива корупционни схеми в различните части на династия Чосон.

Животът на Ра И Он се променя, когато той среща Ким Джой (Ким Xье Юн) – свободолюбива млада дама, чиято единствена цел е да се разведе с измамния си съпруг комарджия. В момент, в който мечтата ѝ да заживее свободно изглежда почти невъзможна, съдбата преплита пътищата ѝ с тези на тайния инспектор. С непоколебимата решителност и смелост на Ким Джой и острия като бръснач ум на Ра и Он, двамата се оказват идеалният тандем в борбата срещу корупцията. Служебният дълг ги отвежда в различни части на кралството, където ще трябва да разкриват тайни заговори на влиятелни благородници и държавни служители.

С всяко ново разследване двамата се сблъскват с различни перипетии и опасности, но също така откриват неподозирани съюзници и приятели. Ра И Он използва своята страст към храната като прикритие, за да събира информация и да прониква в кръговете на властта, докато Джой проявява смелост и изобретателност в разплитането на различни конспирации. Тя не се страхува да наруши традициите и да действа на ръба на закона с една цел – да достигне до истината.

С времето, напук на различията, между двамата се заражда силно чувство на взаимно уважение и привързаност. Наред с професионалните предизвикателства, те трябва да се справят и с личните си цели и амбиции – Ра И Он все още мечтае за свой ресторант, а Джой копнее за свободата си. Всяка стъпка по пътя им е изпълнена с провокации и опасности, но заедно с това и с моменти на радост и вдъхновение.

„Тайният инспектор и Джой“ е не само увлекателна хроника за приключения и интриги, но и вдъхновяващ разказ за силата на приятелството, куража и любовта. Ра И Он и Джой успяват да докажат, че дори и в най-тъмните времена честността и доблестта могат да победят.

В главните роли в премиерния сериал по bTV Story изгряват звездата от популярната корейска група „2PM“ Текьон и любимката на зрителите от „Легенда за синьото море“ Ким Xье Юн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !