Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Първият Ерген Виктор обяви Алек за мошеник

отпечатай новината

25.05.2024 08:30 | Видян 970 пъти

Първият Ерген Виктор обяви Алек за мошеник

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас благодарение на важната си роля в първия сезон на „Ергенът“, реши да покаже какво смята за постъпката на актуалния Ерген Алек Младенов, който реши да запази статуса си на необвързан мъж в края на романтичното риалити шоу.

Ерген №3 стана обект на невиждан хейт заради решението си да избяга от имението, без дори да каже в очите на двете финалистки, че не избира нито една от тях.

Виктор Стоянов реши да изрази мнението си за действията на Алек и цялостното му държание в предаването. Бившият фитнес инструктор използва кадри от един от най-добрите български филми на всички времена – „Опасен чар“, в който Тодор Колев играе изпечен мошеник. Героят му Ястребовски се възползва от наивната интелектуалка, изиграна от Невена Коканова, припомня Hotnews.bg.

„За който не разбира посланието – песента и отрязъка са от стария български филм „Опасен чар“ сюжетът е следният: Ерген омайва лековерни жени с предложения за брак, а след това ги ограбва с… „Опасен чар“, обяснява почитателка на Виктор в коментар под поста му. Публикацията с тънкия намек очарова последователите на първия Ерген на България, които масово се съгласиха с него.

Фенките на Виктор са категорични, че Алек е далеч от класата на Виктор. „Ти беше най-достойният Ерген! И излъчване, отношение, държа се на положение, не се мляскаше с всяка, просто класа над следващите момченца“, пише почитателка. „Това е най-интелигентното обобщение на ситуацията с „Ергенът“, заявява друга последователка на риалити героя.

„Срещу теб да тичат…“, коментира и Мила Михова, която тази година бе коментатор на предаването в „Преди обед“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !