Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ударите в чатала помагат при еректилна дисфункция: Шаолински монах (ВИДЕО)

отпечатай новината

26.02.2024 16:24 | Видян 725 пъти

Ударите в чатала помагат при еректилна дисфункция: Шаолински монах (ВИДЕО)

Когато се сблъскат с еректилна дисфункция, повечето хора посягат към синьото хапче. Но монасите от Шаолин имат различен метод.

И до днес се носят различни истории за невероятните способности на монасите от манастира Шаолин, на които обикновен човек не би могъл да повярва, ако не бяха записани на видео. Говори се, че тези хора не познават болката, поради което могат да ходят по горещи въглени, да се набучат на остри шипове или дори да се удрят в слабините.

ВИЖ ЕПИЧНАТА ТРЕНИРОВКА ПО УДАРИ В ЧАТАЛА ТУК

Това, което изглежда като сложна наука за окото, всъщност е просто процес, известен професионално като "десенсибилизация". Ако човешкото тяло редовно е изложено на някакви болезнени стимули, то в крайна сметка се адаптира към тях и престава да ги възприема толкова много. Но малко хора ще имат толкова силна воля да доведат този процес до край.  

Темата на нашата статия обаче е майстор Уей Яобин, който идва от китайския град Луоянг, където започва своя път в лечението на сексуални разстройства. Той не вярваше в съвременната медицина, така че вместо това започна редовно да поема удари в слабините. Не само, че с времето му се върна мъжката сила, но и втвърди гениталиите си.

Сега той представи своя метод на лечение на обществеността.

„Колкото по-възрастен е човек, толкова по-вероятно е различни функции, на които можеше да разчита преди, да се провалят. Така че, когато и аз имах симптоми на еректилна дисфункция, се свързах с моя учител и той ме посвети в древните техники на нашите предци. В рамките на няколко години постигнах трансформация, която върна мъжествеността ми.

Първоначално исках да си помогна, но след това телевизионни репортери ме посетиха в Луоянг и ме рекламираха, след което хората започнаха да се редят на опашка и да искат съвета ми. Затова създадохме група, в която някои се борят с преждевременна еякулация, а други с еректилна дисфункция. Ние се опитваме да се излекуваме с помощта на древните тренировки от Шаолин.“, похвали се Уей Яобин.

Източник: mma.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !