Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Тъщата, убила Пейо, преместена тайно от затвора в болница

отпечатай новината

22.02.2024 13:00 | Видян 1907 пъти

Тъщата, убила Пейо, преместена тайно от затвора в болница

Красимира Трифонова , която е обвинена за жестокото убийство на зет си Пейо Пеев, е напуснала килията си в столичното следствие и е настанена в болница по спешност. За случая обаче Софийската градска прокуратура не е сметнала за необходимо да уведоми медиите, въпреки силния обществен интерес към темата с ликвидирането на Пейо от майката на детето му и тъщата.

Психопатката Красимира е била хоспитализирана миналия четвъртък, след като е вдигнала рязко кръвно до 190 на 110 и се е свлякла на пода в истеричен припадък, твърди източника ни. „Умирам, умирам! Изведете ме от тук, трябва ми лекар“, крещяла тя. Първоначално надзирателите подозирали, че това е театър, но се оказало, че в действителност й е много зле.

Установено е, че има реална опасност за здравето й, и Красимира е закарана с линейка до затворническата болница. По преценка на лекаря, наистина има опасност тя да получи инсулт или инфаркт заради високото кръвно, и е оставена за постоянно в лечебницата.

Според източник на Lupa.bg, убийцата е настанена сама в стая, която е заключена и е с решетки на прозорците, а отвън деонощно пази вэоръжен полицай. Болницата се намира на територията на Ценралния софийски затвор и на практика е трудно човек да избяга от там, коментират полицаи.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !