Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

бТВ защо търпи за лица звезди, свързани с "църква" Пробуждане?

отпечатай новината

05.02.2024 14:37 | Видян 973 пъти

бТВ защо търпи за лица звезди, свързани с

В момента по каналите от групата на бТВ тече реклама за талант-шоу, представена от Миро. Същият е най-използваното лице на определящата се като църква Пробуждане и на нейния пастор с Бентлита, БМВ-та, часовници за по над 50000 лв., бодигардове и т.н . Другото й жури е Любо Киров, който също публично славослови общността , която някои медии наричат дори "сектантство" .

Не е ли редно първата национална частна телевизия да проверява кой какъв е и защо такъв е, преди да го превърне и в свое лице? А, когато разбере, да вземе някакви мерки. Телевизиите отвъд границата, особено пък отвъд океана, вместо да рекламират допълнително определени артисти, а чрез тях - бизнес с религия, правят разследвания как вярата на хората е използвана в подобни групи като машина за пари, което е в пряко нарушение на "прогонването на търговците от храма".

Ние алармираме и сигнализираме СЕМ бързо да вземе отношение по подобна нетърпима и опасна за младите хора, а и не само за тях тенденция за налагане на неясни духовни влияния с материален интерес.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !