Терзиев обяви планирано увеличение на...

Намерени са 37-те млн. лв., необходими за обещаното на...

Ударите в чатала помагат при...

Когато се сблъскат с еректилна дисфункция, повечето хора...

Не ща да спя с никого: Линда Еванджелиста

отпечатай новината

28.11.2023 15:48 | Видян 412 пъти

Не ща да спя с никого: Линда Еванджелиста

Линда Еванджелиста буквално защитава "мира" си. И не можем да я виним. В ново интервю за The Sunday Times легендарният супермодел посочи, че скоро няма да "потопи" пръстите си обратно в "басейна за запознанства".

"Повече не искам да спя с никого", обясни Еванджелиста. "Не искам дори да чувам как някой диша". По-късно тя добави, че просто „не се интересува“ от партньорство със значим човек. Изявленията на Еванджелиста предизвикаха вълна от подкрепа от хора с подобно мислене в интернет (ако някога сте били заключени с човек, който диша тежко, за една нощ, най-вероятно ще сте от същия лагер). Един коментар гласеше, че Еванджелиста „е толкова е истинска заради това“, докато друг профил коментира изявлението с просто „По-добре не можа да го каже“.

Друг потребител посочи, че разсъжденията на Еванджелиста са подобни на позицията на Упи Голдбърг „Не искам някой в къщата ми“ спрямо брака, както и общото настроение на Ким Катрал "Не искам да съм в ситуация дори за час където не се забавлявам". Известно е също, че Даян Кийтън не е излизала на среща повече от три десетилетия, така че Еванджелиста е в доста добра компания. Еванджелиста по-късно, когато обясни, че не се е влюбвала „определено преди Cool-Sculpting“, инцидент през 2016 г., който остави модела „трайно деформиран“.

Когато беше готова да търпи някой, който диша до нея, Еванджелиста преди това беше омъжена за Жералд Мари, бивш ръководител на Elite Model Management Paris, от 1987 до 1993 г. Моделът също така има 17-годишен син, Августин, от изпълнителния директор на Kering Франсоа-Анри Пино.


 На друго място в интервюто Еванджелиста описва подробно, че нейният живот със срещи не е единствената област, в която тя прави промяна. Тя отбеляза, че след битката си с рака на гърдата, тя цени още повече приятелствата си, "Когато видя някого и кажа: „О, не съм те виждала толкова дълго, нека да вечеряме заедно“, сега наистина го мисля".

Добавяйки: „Не искам да оставам в Ню Йорк. Искам да се разхождам и да съм здрава, и да работя. Искам да гледам внуците си. И искам да се преместя в пустинята, където дробовете ми няма да ме болят.


 

Да се надяваме, че няма да й се налага да търпи някой до нея, да й диша!


Източник: wmagazine.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !