Терзиев обяви планирано увеличение на...

Намерени са 37-те млн. лв., необходими за обещаното на...

Ударите в чатала помагат при...

Когато се сблъскат с еректилна дисфункция, повечето хора...

Откраднаха скъпата електричка на Юнона пред очите й

отпечатай новината

28.11.2023 09:10 | Видян 545 пъти

Откраднаха скъпата електричка на Юнона пред очите й

След радостта от новината, че се омъжва, фолкпевицата Юнона трябваше да изживее съвсем противоположна палитра от емоции, свързана с кражбата на луксозния й електрически автомобил.

Новината съобщи самата изпълнителка в профила си в социалните мрежи, където става ясно, че скъпарското й возило било откраднато само в рамките на две минути, в които е била отключена - от мъж с качулка и шапка. Това се случва на 25 ноември, докато певицата си е била вкъщи.

"Както са казали хората, но малко променено от мен: "СЛЕД СВАТБА, СЛЕДВА БРАДВА". Вчера се прибрах от най-красивата държава (лично за мен) Автралия, в нашата мащеха България, грозния разграден двор, който всеки руши и остава ненаказан. Кацнах сутринта около 10:00 и притеснена от снежната ситуация, побързах, въпреки почивния ден, да се опитам да намеря зимни гуми за автомобила си (все пак дни по-рано беше все още жега) и успях, благодарение на ПРИЯТЕЛИ.

Поканих своето семейство да ми гостуват и те дойдоха от Стара Загора следобед. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването, а и вчера празнувахме рождения ден на нашия Георги. Колата ми беше спряна точно под терасата ми и гледана от видеонаблюдение.
Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса в 18:48 ч. и ме попитаха кога успях да я преместя в гаража. Изтръпнах… И даже си помислих, че се шегуват. Излязох и нея я нямаше. Видях как само 2 минути по-рано мъж с шапка и качулка, необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля… Моля всички Вас, а Вие сте много и всички сме по-силни, ако някой в момента я вижда някъде, да ми сподели!

Чувството да установиш, че някой е навлязъл толкова близо в пространството ти е ужасно… За съжаление съм поредния случай в грозната статистика. Опитвам се да бъда позитивна, но не ми се получвава. Наистина в многоетажието ние живеем в най-долния подземен етаж…

Благодаря на ВСИЧКИ ВИ предварително!", гласи поста на Юнона. И по всичко изглежда, че поне към момента колата й не е открита.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !