Терзиев обяви планирано увеличение на...

Намерени са 37-те млн. лв., необходими за обещаното на...

Ударите в чатала помагат при...

Когато се сблъскат с еректилна дисфункция, повечето хора...

Женят учителката Теди и плейбоя Жоро във "Фермата"

отпечатай новината

24.11.2023 09:29 | Видян 476 пъти

Женят учителката Теди и плейбоя Жоро във

Мирис на прясна тор и романтика се понесе из "Фермата" три седмици преди финала. Един от най-големите любовчии в стопанството, земеделецът Георги от отбор "Елбетица", драматично падна на коляно и поиска ръката на учителката Теди от "Канатица".

Мускулестият участник, който преди това флиртуваше със съотборничките си Ния и Валерия, сега сложи пръстен на ръката на красивата даскалица и я целуна по бузите под викове "Горчиво!".

Двата отбора организираха импровизираната сватба, след като Георги и Теодора започнаха да се застояват подозрително дълго на оградата, деляща стопанството на „ад“ и „рай“. Ден след ден двамата се срещаха на дървения плет, говореха си сладко и дори пееха заедно, а след това се разделяха с горещи прегръдки.

След като дълго ги майтапиха, съотборниците им решиха да ги оженят, сложиха на главата на Теди бял чаршаф, вместо було и я венчаха. „Одобрявам младоженеца, много хубаво момче е, културно, възпитано", обяви Кенан от „Канатица“, който се вживя в ролята на бащата на булката. „Уцели Жорката. Теди и пее, и готви, и може да го носи, когато се напие. Идилия!“, допълни сервитьорът Андрей от „Елбетица“.

В понеделник "булката"“ ще отиде на елиминационен дуел с дизайнера Сергей от червения отбор. Скоро ще стане ясно кои ще бъдат опонентите им от зеления тим.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !