Смях: Кой как отива на рожден ден?

Англичанинът: с достойнство. Французинът: с торта....

3 млн. бедни българи-40%: Евростат

През 2023 г. 22,3 % от хората в риск от бедност в ЕС не...

Ето какво се случва със сина на Стефан Данаилов

отпечатай новината

20.10.2023 11:10 | Видян 952 пъти

Ето какво се случва със сина на Стефан Данаилов

Помните ли едно от най-големите разкрития от живота на известните в България - това, че легендата на българското кино Стефан Данаилов има извънбрачен син от актрисата Ирен Кривошиева?

 Владимир Данаилов влезе под светлината на прожекторите през 2012 г., когато стана участник в риалитито VIP Brother заедно с майка си. Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали.

Когато участваше във VIP Brother Владимир, който е завършил икономика във Флорида, казваше, че за него американската мечта е американската лъжа и не си струва “човек да се продава за това”, но изглежда животът е променил мнението му, защото в момента Влади е преуспяващ лекар в Америка, пише edna.bg.

36-годишният наследник на Стефан Данаилов работи като доктор в болница в град Хънтингтън в щата Западна Вирджиния. Кариерата му върви повече от успешно и наскоро Влади дори е имал честта да бъде на корицата на медицинско списание, облечен в докторската си униформа.

През 2022 г. Владимир взе диплома за общопрактикуващ лекар от американския университет „Маршал“, като сега специализацията му продължава в сферата на нефрологията. 

Когато Влади споделил с баща си за решението си да учи медицина, Ламбо бил изключително горд и щастлив от желанието на наследника си да поеме по този сериозен път в живота. Приживе екранният майор Деянов неведнъж е споделял, че майка му Евдокия навремето също много искала и настоявала той самият да стане доктор.

Макар и съвсем нов кадър в медицината, Влади е изключително уважаван от своите пациенти, а и от ръководството на болницата. Често дава интервюта на тема здравеопазване и се е превърнал в истинска сензация. Синът на Ламбо е започнал професионалния си стаж като лекар и с много добро заплащане, което му е позволило да си купи къща, в която вече живее заедно със съпругата си Виктория.

undefined

Нито стотинка от доходите си обаче Влади не пилее напразно, тъй като се налага за изплаща студентски кредит, който изтеглил, преди да стартира обучението си по медицина, тъй като в онзи момент не е можел да си позволи скъпите университетски такси. След като обаче приключи специализацията си по нефрология, той вече ще има правото да практикува не само в болницата, а и да отвори свой частен кабинен в Америка, което драстично ще увеличи и доходите му.

Колкото до това дали ще се върне в България, за да работи у нас, Влади смята, че това няма как да се случи. Плановете със съпругата му Виктория, която е детски педагог, са скоро да създадат и свои наследници.

Двамата влюбени се венчаха на скромна сватба в Америка на рождения ден на Стефан Данаилов – 9 декември през 2017 г. Тогава Ламбо не успя да присъства лично на церемонията заради влошеното си здраве, но изпрати подаръци и даде благословията си на младите.

Приживе Стефан Данаилов уважаваше и обичаше своята снаха, която е американка. Скромната Виктория е голямата любов на Влади, водил я е няколко пъти в България. За последно двамата успяват да се приберат на родна земя преди около една година, за да уредят някои финансови дела. Владимир наследи голяма сума от завещанието на баща си, а средствата преуспяващият млад доктор вложил в устройването на живота си в Щатите.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !