Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Новата Златка стана метреса в клип

отпечатай новината

24.07.2009 10:00 | Видян 27087 пъти | Гласували 1

Новата Златка стана метреса в клип

Като мътна и кървава може да бъде описана накратко ситуацията във видеото към парчето "Нищо не знаеш", което Крум записа в дует с колежката си от фолка Емануела.

В сценария те са двойка, между която с цялата тежест на титлата си "Мис Плеймейт 2009" застава Златка Димитрова. Студентът по поп и джаз пеене в Консерваторията зарязва бременната си половинка, за да отпраши в неизвестна посока с мутресата си, пише dir.bg.

Самолетът им - този от декорите на последния "Биг Брадър" - обаче се разбива. Повечето пътници загиват, но прелюбодейците оцеляват и се впускат да помагат на околните. Снимките продължили две нощи, а като спец-ефекти екипът използва тонове вода, за да създаде буреносна атмосфера и пороен дъжд за сървайвърските моменти. Златка дава съгласието си да украси пейзажа до Крум доста преди да спечели конкурса на родния Playboy. Всъщност дуетната му половинка се запознава с горещата бургазлийка в риалитито на Слави Трифонов "Бягство към победата". Още тогава тандемът си дал дума, че иска да я вербува като визия за свой проект.

Именно в шоуто на Дългия те представиха премиерно "Нищо не знаеш".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !