Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Молете се за мен: Сашка Васева

отпечатай новината

02.10.2023 09:42 | Видян 745 пъти

Молете се за мен: Сашка Васева

Певицата Сашка Васева показа истинската си същност в ексклузивно интервю. "Никога не съм била нито Мадона, нито Лепа Бреда, аз съм си българската Сашка", казва тя пред Мон Дьо. 

"Аз съм патриот и на моменти съм имала социални песни. "Левовете в марки" беше емблематична за онова време. Аз им дадох дилърски съвет и тази песен ми даде връх в моята кариера. 

Вървях по ръба на бръснача, много грешни ходове направих, но последните две години бяха много тежки за мен, но ми дадоха нов път. Огледах се и видях много еротични ми снимки, това не съм аз. Сега жените ми видяха моята душа, която до този момент не са я виждали, защото я бях облякла с жартиери.

Давам съвети на жените да готвят вкъщи по жартиери и да изкушават мъжете си, а не да го правят някакви певици - фльорци. 

Господ ми изпрати тумора като наказание за това, което съм правила. Аз бях екшън героиня. 

Напуснах "Пайнер" и отидох в компанията на Слави Трифонов, само за да спре да ме имитира в предаването си. Болеше ме, че ме имитират и ми се подиграват. Срамувам се от предишната Сашка. 

Познавам се с лицата на Прехода, повечето не са живи. Не държах да получавам бакшиши и не пеех в часовете, в които се даваха тези бакшиши. Това го знаят моите озвучители. Случвало ми се е да пея между куршумите. Посрещнаха ме с гръм и трясък, започнаха да гърмят в тавана. Започна да пада таванът, а аз завърших участието си под бара, за да не застраша живота си.

Иван Татарчев обичаше македонската песен и често ме канеше на купони в Паничище. Като уважение на един мой рожден ден дойде той, това е голяма жест и прочит. Не съм се ползвала от никакви облаги. Славата ми е помагала, но не с връзки с хора от сивоките етажи. 

Животът ми беше 30 години купон, но последните две години ми излязоха през главата тези купони. Тогава се научих, че трябва да имаш вяра на Всемогъщия. 

Най-трудно ми беше след операцията. Аз операцията не си я спомням. Бях в болница сама и всички около мен говореха немски, аз не ги разбирах. В болницата имаше хървати, стана ми мило и ме караха да им пея. Пак бях певица. 10 месеца бях в болницата, не виждах децата ми и нямах никаква връзка с никого. Дъщеря ми си мислеше, че съм я оставила, беше изгубила връзка с мен. 

В този момент моят съпруг ми показа, че ме обича. Той беше до мен, а не моите обожатели, заради които показвах жартиери. Лили Иванова ми се обади и ме попита: "С какво мога да ти помогна". Жестът и вниманието към мен беше нещо велико. 

Това лято се срещнах с президента Румен Радев, който беше гост на "Пирин фолк". Намери време да дойде зад кулисите и каза на съпруга ми: "Обещай да се грижиш за Сашка". Моят съпруг е поел върху себе си всичко. Президентът му даде държавна мисия. 

Продължавам да пея с цялата си сила и енергия. Обичам ви България. Аз съм дете на Господ и това ми е най-голямото щастие. Вършила съм детски простотии и искам прошка. Знам, че ще прогледна и ще бъде празник за мен. Молете се за мен", завършва талантливата певица.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !