Гришо на къмпинг с нова прическа

Григор Димитров е вече с нова прическа. Той е подстригал...

Кинозвезди на бира: Фото на деня

Двете най-големи бг кинозвезди на 80-те години, а след...

Участник от "Гласът на България" премълчава голяма тайна

отпечатай новината

27.09.2023 10:50 | Видян 444 пъти

Участник от

53-годишният Константин Кацаров отвя всички в Гласът на България по БТВ. Заявка му в началото беше скромна. Толкова скромна, че чак съмнителна.

„Бил съм охранител, никога не съм се занимавал с музика. Започнах случайно“, заяви той.

„Участието ми тук е плод на 100 процентова случайност. Брат ми ме нави. Първо му казах, че съм против. Беше ме срам. Ще ме направиш за смях пред цяла България да ми се смее. Брат ми ме нави да участвам. Аз съм взел дал на преклонна възраст“, заяви в началото Константин по БТВ.

„Странно ми е да изляза и тези, пред които пея да са с гръб към мен“, каза той.

Оказа се обаче, че той спестява много важна част от миналото. Самата му визия обаче вдъхваше респект.

Огромният мъж с татуировка „Ренегат“ на ръката и обръсната глава направи огромно впечатление при влизането му. Той призна, че да запише песен е негова най-голяма мечта, която е сбъднал.

Именно „Ренегат“ е неговата рок група. На сцената се случи нещо феноменално още в началото на изпълнението. Той пя „Черната овца“ на Ахат. Мастър Иван Лечев веднага обърна стола. Последва го и Дара и Миро и Мария Илиева. „Откога те чакам“, каза Иван Лечев. „Първият човек без коса до кръста, който чака мастър Лечев. Ти си просто страхотен“, заяви Дара.

"Моят монопол върху участието ми държи брат ми. Той ми каза, че трябва да избера една от дамите. Това ще ми донесе семейни проблеми. Изпитвам страхопочитание към таланта ви.

Има конкретен отбор, към който да дам. Това не е сто метра гладко бягане, а трябва и да помогна. В крайна сметка Константин избра Иван Лечев. „Той е вулканична личност и пее като змей. От тук по пътя на победителите“, каза Лечев. "Измъкна ни го под носа", ядоса се Мария Илиева. Брат му беше казал да избере мен.

Участието му от 2016г. 

По-големи семейни проблеми щеше да има, ако беше избрал теб, пошегува се доста крайно Дара към Мария Илиева.

 

Изсипаха се коментари: "Страхотен, както винаги… Много успех, Коце"., "Страхотен глас! И отлично чувство за хумор. Кученцето колко му се радваше. И то разбра, че има успех", "Жестоко! И правилен избор за тренер". , „Този пич, ако беше роден малко по на запад от България, сигурно щеше да е вокал на групи като Джудас Прийст, Дрийм Тиътър, Хелоуин и други подобни! Направо ме отвя! Евала!“

Тук обаче по-паметливи споделиха:

„Константин Кацаров участваше в предаването през 2016 и бе в отбора на Йордан Караджов…. много му е странно как ще пее пред обърнати хора…. само че вече го е правил…сценарий“, написа човек в коментарите. Това се оказа истина.

Защо Константин премълча факта, че вече е участвал в „Гласът на България“? Знаеха ли от журито за това? Предстои да разберем. Безспорно обаче Константин Кацаров има данни да стане „Гласът на България“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !