Гришо на къмпинг с нова прическа

Григор Димитров е вече с нова прическа. Той е подстригал...

Кинозвезди на бира: Фото на деня

Двете най-големи бг кинозвезди на 80-те години, а след...

София Маринкова с култов коментар за сватбите в Германия

отпечатай новината

26.09.2023 15:36 | Видян 672 пъти

София Маринкова с култов коментар за сватбите в Германия

През май тази година актрисата София Маринкова бе изненадана неочаквано от приятеля си - радиоводещият Драго Симеонов с предложение за брак, поднесено в ефира на bTV.

Три месеца по-късно обаче, става ясно, че сватбата на симпатичната двойка едва ли ще прилича на тези, които отдавна са част от печеливша бизнес схема. Тези дни чаровната актриса показа нагледно какво се случва в Германия с много младоженци и подчерта дебело, че не би могла да бъде част от нещо подобно. Но пък е заснела видяното - за късмет.

"Звучи романтично, но в Драхенбург на Рейн непрекъснато има сватби. Част от бизнеса е; нищо чак толкова ексклузивно. Всъщност това не е съвсем замък, по-скоро е декоративна вила. Никой никога не е живял вътре, поръчан е от някакъв немски богаташ в Париж, за да инвестира парите си. Но не му се е местело пак в Германия, та така го е завещал на роднините през 1902. Те пък веднага го направили туристическа атракция, че не бил много практичен за обитаване.

Идеален е обаче за снимки. Няколко немски филма са го ползвали за фон. Нито един не съм гледала. От 2024 няма да има повече сватби вътре, сигурно много цапат. Снимат се младоженците на моравата и си тръгват веднага. Край на романтиката. Затова тези ги снимахме и ние за спомен. И за късмет. Горчиво!", пише в профила си София Маринкова, позирайки пред поредните младоженци, снимани на фона на замъка.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !