Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Galia: Влюбена съм!

отпечатай новината

23.07.2009 10:40 | Видян 8636 пъти

Galia: Влюбена съм!

Галя призна, че в живота й вече има страхотен джентълмен. Че някъде между музите и музиката съществува много хубаво чувство, което очаква шанса си, за да се превърне в голямата любов.

"За да ме спечели един мъж, трябва да е готин. Но най-важното е да е талантлив. През годините, колкото и да се опитвам да се увличам по-други качества, в крайна сметка става ясно, че се впечатлявам само от дарбите.

Артистът от класа пробива всичките ми защити. Обезоръжава ме. Мъжът до мен е с огромна харизма. С него сме много близки. Изкуството има еднаква сила в живота ни, в неговия дори повече. Мога само да се уча", коментира Галя. Тя обаче не иска да назове името на любимия си.

Не крие, че характерът й вече е станал доста по-твърд. Защото се налага да взема решенията на сцената сама. Но в никакъв случай не се чувства мъжко момиче, а дори много по-женствена. "Човек трябва да бъде себе си. Не може да избяга от "Аз"-а си. Не бива да се разпадне на съставните си части."

Стане ли дума за Миро, е убедена, че всеки от тях все още може да се оглежда в очите на другия като артист. "Когато си бил толкова близък с някого, е приятно да разбереш от погледа му колко си се променил и развил. Става ти топло и приятно на душата, независимо от това, че вече не сте заедно."

Видеото към най-новото й парче "Три минути до шоу" ще се завърти всеки момент в ефира. В него тя е истинско освободено момиче, което се забавлява като за световно, пише в. "Стандарт".

"Искам хората да се чувстват готини и разкрепостени. Да танцуват и да са красиви."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !