Джорджина показа как поддържа...

Джорджина Родригес често показва апетитното си тяло по...

Pininfarina постави рекорд за време...

Pininfarina публикува официални данни за мощността на...

Обичам да изследвам тъмната страна на нещата: Моника Белучи

отпечатай новината

16.11.2023 09:53 | Видян 1476 пъти | Гласували 1

Обичам да изследвам тъмната страна на нещата: Моника Белучи

Госпожице Белучи, външният вид бил ли е някога пречка за Вас?


Да, разбира се. Особено когато правих прехода си от модата към киното. Беше двоен проблем. Моделството и красотата са най-лошите неща да пробиеш в киноиндустрията. Защото съм хубава, всички си мислеха, че съм глупава. Но това е като маска и ти трябва да я счупиш, за да покажеш, че има и нещо друго зад нея. Трябва да покажеш кой си, за да може и другите да те открият.

 

Но красотата е помогнала за доста от ангажиментите Ви, нали?


Знам, че красотата привлича в живота на хората известно любопитство. Но Оскар Уайлд е казал, че тя трае само пет минути, ако нямаш нищо друго, които да задържи това любопитство. Не мисля, че щях да направя точно тази кариера, която имам, ако бях само красива. Режисьорите не ти се обаждат заради хубостта ти, а заради таланта.Затова ли често избирате да играете крайни персонажи?


Може би да.

Имате ли усещане, че все още трябва да се доказвате?

Не пред другите, но пред мен да. Имам нужда да изследвам света около и в себе си. Ако някой дойде при мен с нова идея или с нещо рисковано за правене, бих го направила, защото съм привлечена от това. Обичам филми, които пораждат дискусии. Доста от лентите, в които съм се снимала, са правили това. "Необратимо", "Страстите Христови", "Малена" - и трите взривиха обществото. Харесва ми да изследвам тъмната страна на човешката природа. Ето затова станах актриса.

 

Обичате ли от време на време да си пускате отново филмите си?


Не, не мога да гледам един и същи филм два пъти. Всъщност, направих това с "Малена" и то след доста години. Беше забавно да го гледам отново, въпреки че е много трудно да останеш обективен, дори и след толкова време. Освен това ми е досадно да се гледам. 

Искате ли дъщерите ви един ден да станат актриси?


Не. 

Защо?


Защото това е специална работа, но ако те ми кажат, че искат да бъдат рицари, аз няма да им забраня, защото смятам, че е красиво да имаш страст в живота. Ако тяхната страст е актьорството, тогава нека се впуснат в него. Но това е трудна професия. Трябва да се справят с толкова много неща. По-добре е да се занимаваш с този занаят, ако нямаш родители, които са в бранша. Бащата на Венсан беше актьор и на него изобщо не му беше лесно да намери своята собствена актьорска идентичност заради тази фамилна връзка.

 

Вашето семейство артистично ли е?


Идвам от друг тип фамилна среда, което е доста по-лесно за мен. Но когато идваш от семейство на актьори, сравнението може да се окаже доста тежко за теб. 

 

 

Източник: The Talks

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !