Мадона качи на сцената Донатела Версаче

Заедно с 11 хиляди фенове на Мадона, кралят на модата...

Гришо на къмпинг с нова прическа

Григор Димитров е вече с нова прическа. Той е подстригал...

Кристина Димитрова побесня, хванали я да шофира с превишена скорост

отпечатай новината

11.08.2023 00:08 | Видян 697 пъти

Кристина Димитрова побесня, хванали я да шофира с превишена скорост

Два пъти една и съща глоба за превишена скорост е платила певицата Кристина Димитрова, ожали се самата тя.

„Не мога да разбера защо всички, които сме изрядни в плащания на сметки към държавата, по един или друг начин все сме прецакани. Или аз съм тъпа и не разбирам, или има нещо сбъркано от някой сбъркан“, избухна звездата, пише Телеграф.

Тя разказа и казуса: „Април т.г. ми връчват фиш за превишена скорост в размер на 100 лв. Ако го платя в едноседмичен срок, глобата е 70 лв. Ок, плащам хем да хвана отстъпка, хем да съм изрядна. Всичко е чудесно! Преди 2 дни ми се налага да отида в НАП, да взема документ, че нищо не дължа на държавата.

Но ето че излиза 100 лв. глоба за превишена скорост. Бързам да платя, защото трябва да съм изрядна, пък и пак съм си виновна, че карам бързо. Взимам документа, прибирам се и като никога решавам да проверя през банковата си сметка, дали случайно този фиш не е платен. Оказа - да, платен е!!! Пиша аз мейл до госпожата на, гишето (която беше много любезна и грешката не е нейна). Днес получавам отговор. Да, тази глоба е платена в размер на 70 лв. към Фонд „Безопасност на движението“. Сега трябва да се обърнете към тях, за да ви върнат 70 лв. Е, добре де, питам аз, къде отиват моите 30 лв., които съм заплатила в повече. Вие как мислите, и кой не си е свършил работата. Много пъти съм имала подобни проблеми, но винаги съм махала с ръка. Ееее, сега се ядосах“.

Кристина Димитрова разказа и за други свои проблеми с КАТ: „От 5 г. ми висяха едни 100 лв. глоба, които ходя с бележка да доказвам, че съм платила, и при следващо плащане пак се появяват. Добре че се намери доброжелател, който да я махне завинаги. Като си сменях книжката, пак грешка - бяха ми начислили 36 лв. повече като ми казаха процедурата за връщане - 10 дни по опашки, писане на молби, се отказах. Въпросът е принципен, не съм за тия 30 лв., но няма никаква връзка между КАТ и НАП. Звъня и никой не ми вдига да ми обясни разликата от глобата къде отива“.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !