НАЙ-НОВИ
Принцеса Кейт и сър Елтън Джон...
Вече беше нощ, която щеше да остане в историята — Адел,...
Чужд, а не "Чужденецът": За нас и за...
Не знам кой е превел романа на Камю, а оттам и...
Колко струва един стек във виенски ресторант?
25.07.2023 17:43 | Видян 689 пъти
            В специализирани ресторанти се предлагат различни видове стекове, като Рибай стекът (говежда ребрена пържола) е от скъпите видове.
Справка в специализиран сайт за продажба на сурови стекове показва, че цената на стековете Томахоук, Т-бон и Портърхаус е значително по-висока.
Проверка в десетте топ ресторанта за стекове във Виена показа, че цената на говеждите Рибай стекове от породата блек ангъс, доставени от Уругвай, САЩ или местно производство, варира около 27,50 евро за триста грама и достига до 50-60 евро за стек от 400 грама. Гарнитурите се таксуват отделно.
                    svejo.net 
                
 facebook.com
            коментари
- коментари
 - напиши коментар
 - изпрати на приятел
 - гласувай 

 
Няма коментари към тази новина !

