Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Изчистих си кармата с болки и сълзи: Венета Райкова

отпечатай новината

17.07.2023 12:12 | Видян 758 пъти

Изчистих си кармата с болки и сълзи: Венета Райкова

Последната година и нещо се оказа много трудна за Венета Райкова. Водещата получи неочаквани здравословни проблеми, които буквално я извадиха от кондиция за дълго време. Това, което признава към днешна дата обаче, със сигурност обнадеждава последователите й в социалните мрежи.

В много откровен и подробен пост блондинката разкрива не само през какво е минала заради проблемите си, но и как някои хора открито са й се подигравали - на което тя е благодарна.

"Сега ще ви разкажа какво се случи с мен последната година и половина, за да ви подготвя, за това, което престои на някои от вас. Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкова сълзи, колкото не бях плакала до тук в живота ми! Претърпях операция на коляното, след която не се възстанових добре, това натовари другото коляно и се наложи дълго време да лежа, ходих и на 4 различни рехабилитации, никой не е виновен, така е трябвало да се случи, защото всички Телци и Скорпиони минавахме кармична проверка година и половина - от януари 2022 до 18 юли т. г.

На 18 юли Лунните Кармични възли ще се сменят - Северния от Телец отива в Овен, а Южния от Скорпион във Везни за година и половина! Така че подгответе се, не е лесно и ако имате грехове, ще си платите цената Аз имах един грях, не съжалявам за това, което направих, ако върна времето назад пак бих го направила, затова и си платих цената - болки, невъзможност да ходя, държаха ме вкъщи от началото на септември чак до 30 юни когато чух "можеш да се върнеш към живота си".

undefined

На всички, които ми се подиграваха и обиждаха - благодаря от цялата си душа - така чистехте кармата ми! Как се случва това - подробно съм обяснила в книгата ми "Вендета", затова и съм на тази снимка от инфинити басейна на романа. Сега какво предстои за всички нас - спомнете си какво ви се е случвало от декември 2004 г. до средата на 2006 г, тогава кармичните възли са били в позицията, в която ще застанат на 18 юли.

На мен тогава ми се случиха 2 важни неща - запознах се и се омъжих за бащата на детето ми и станах първия участник в "Сделка или не", който взе най-голямата сума! Спокойна и щастлива съм вече - за година и половина си изчистих кармата с болки и сълзи, сега си чакам подаръците от съдбата".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !