Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анелия - Направих това, което чувствах!

отпечатай новината

18.07.2009 09:00 | Видян 25041 пъти | Гласували 6

Анелия - Направих това, което чувствах!

Както съобщихме вчера, поради здравословен проблем на Преслава, тя не пя на концерта в Монтана, но Анелия закри събитието. Пред слушателите на радио Сигнал плюс тя сподели, че не отдава голямо значение на реда.

"Разбрах, че ще закривам концерта в последния момент. Това не е нещо специално. Ние имаме определен ред, аз по принцип съм предпоследна, след мен е Преслава. Оказа се, че тя има здравословни проблеми и ние си следвахме естествения ред" - коментира певицата.

Изпълнителите са разбрали малко преди концерта, че певицата на 2008 г. на телевизия "Планета" няма да може да вземе участие в шоуто. "До колкото знам, не е нищо сериозно" - споделя Анелия.

"За мен това, че съм закрила концерта, не означава нещо специално. Човек излиза на сцената и прави неща, които чувства, които изживява в самия момент. Аз мога да изляза първа и да се чувства уникално, или трета, може да изляза и предпоследна, както трябваше, или пък последна, както стана, и да не се получи магията."

Анелия разкри, че е била малко притеснена, защото не е имала време да направи проверка на звука, тъй като шофирала по-бавно и по-внимателно и позакъсняла за репетицията, съобщи signal.bg.

"Преди да излезна на сцената си казах: "Човек излиза и прави това, което обича повече от всичко на света". В случая това бе музиката, и дъщеря ми, разбира се. Направих това, което чувствах!" - сподели Анелия вълненията си преди да излезе на сцената.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !