Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Майката на Сузанита разкри истинската причина за раздялата й с Марк

отпечатай новината

07.06.2023 14:57 | Видян 616 пъти

Майката на Сузанита разкри истинската причина за раздялата й с Марк

Раздялата на Сузанита с Марк Славов учуди малцина, защото болшинството очакваха да се случи точно това. Без значение, че двамата скоро станаха родители на момченце.

Предположенията обаче бяха, че Сузи Мурад ще е тази, на която ще й писне от Славов и ще го зареже, заради младостта и буйния си нрав. Е, оказа се тъкмо обратното. Родителката й - Шенай Кузева най-после повдигна завесата и разкри причината за краха в отношенията на младите.

undefined

Бившата съпруга на Орхан Мурад разказа, че щерка й е отказала да търпи това, което е търпяла самата тя в продължение на десетилетия.

"Сузанита се отврати от изневерите, от пиянството и от просташките изцепки на Марк. Той явно изобщо не е готов нито за семейство, нито за дете, но е по-добре, че тя му показа пътя, отколкото да седи и да чака да се промени - това никога няма да се случи. Казвам го така убедена, защото с години се надявах баща й да стори същото - да се промени, но уви", сподели Шенай.

Тя и Сузи живеят заедно и се грижат за малкия Матиас, а Кузева е убедена, че дъщеря й ще срещне подходящия мъж, който ще бъде дори по-добър баща от Марк за внука й, пише kliuki.bg. 

"Колко хора се грижат в пъти по-добре за осиновени или доведени деца, отколкото биологичните им родители", казва Шенай.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !