Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Яна Маринова изплака мъката си

отпечатай новината

07.06.2023 10:47 | Видян 660 пъти

Яна Маринова изплака мъката си

Актрисата Яна Маринова е имала много трудно детство, което не би понесло на всяко дете. В подкаста "Не съм такъв човек" тя разкри шокиращи неща от този свой период, които спокойно могат да станат сценарий за някой бъдещ драматичен филм. 

Оказа се, че Яна е живяла супер бедно и много трудно е стигнала дотук. Освен липсата на пари, любимата актриса е била подложена на зверско унижение от своите съученици, които дори я наричали крадла. 

"Свикнала съм да ми се подиграват и да не ми вярват. Семейството ми беше супер бедно, родителите ми се разведоха, имаше страшни драми. Когато носех покани в училището да им покаже, че с майка ми сме били на театър, децата ми казваха, че ги крада от някъде, защото нямаме пари.

Имах само един чифт обувки, които се бяха изтъркали и имала дупка. Всеки ден слагах картонче отдолу, представи като завали какво се случва. Имах едни джинси, които баба ми взимаше от завод "8-и март", а лятото си режех на къси панталони, защото са вече изтрити", признава си актрисата пред Красимир Красимиров. 

"Аз нямах какво да ям. Просто така се случиха нещата, че ме бяха оставили на произвола на съдбата", допълва още тя. А част от нейния живот виждаме в последния й филм "Игра на доверие". 

Но ако си мислите, че към днешна дата Яна Маринова е цъфнала и вързала, жестоко се лъжете. Актрисата призна, че е продала дори колата си, за да финансира последния си филм. А възвращаемост няма, така че едва ли ще има големи постъпления от киносалоните. Използва известността си, за да печели от различни реклами и риалити формати, а парите винаги влага в кино, което е голямата й страст.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !