Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Милица Гладнишка крие гаджето си

отпечатай новината

07.06.2023 10:00 | Видян 441 пъти

Милица Гладнишка крие гаджето си

Милица Гладнишка крие гаджето си съвсем умишлено, може би от суеверие, а може и за да го предпази от последващи писания и реакции в публичните среди.

Пищната актриса, която рядко можем да видим да не се усмихва, независимо от ситуацията в личния й живот, е с партньора си в живота, както обича да нарича 11 години по-младия си колега Иван Велчев, макар да не го е назовавала по име. За него тя е споделяла доста оскъдно до момента, най-вече това, че той е човек, който я разсмива от сутрин до вечер.

"Не мисля, че артистът трябва да споделя личния си живот. Фокусът трябва да е върху работата му", неведнъж са цитирали Гладнишка, която на 3 юни отпразнува 47-мия си рожден ден.

"Оказа се, че нашата връзка е кармична, т.е. няма измъкване. Аз пробвах всичко. Да не живея в нас два месеца, докато репетирам. Да кача килограми, близо до 90. Не, не става. Той не си тръгва", казва с усмивка още актрисата в типичния си шеговит стил. И изглежда връзката й с Иван, който празнува рожден ден само ден след нейния - на 4 юни, действително е много силна връзка.

"Не съм си мислила, че толкова много ще се смея с моя партньор в живота. Със ставането той започва да прави неща, от които аз прихвам", отбелязва актрисата. Иван, който също е актьор, певец и се занимава активно с озвучаване на филми, сериали и реклами, бил толкова добър имитатор, че умеел да пресъздава гласовете на всичките им колеги от дублажа.

"Рядко попадаш на такива хора, които са щедри, не завиждат, не искат да се бутат", казва Милица и допълва, че Иван не е и ревнив, което е другото му позитивно качество.

Иван е сред близките й, които й помагнаха да се съвземе след серията от загуби, които я опустошиха в началото на 2019 г. Милица загуби баба си, на която е кръстена, майка си Виолета – единствената жена тромпетистка в България, кучето Роки, та даже и 14-годишната си котка Зина.

Актрисата и сестра й Емилия, която е виолистка в операта в Грац, имаха изключително силна връзка с баба си и майка си. Четирите дами се справяха сами, след като преди години умира бащата на двете сестри. Тогава Виолета не показала срива, който настъпил в нея. По това си приличат с Милица, която винаги е затаявала сълзите си, когато е ставало дума за тежките моменти в живота й.

"Случи ми се в много кратък период да загубя баба ми, предишния ден да разбера, че майка ми е болна от рак и й остават осем месеца. Да го крия от нея. Да крия от нея, че баба ми е починала, докато й направят първата операция", разказвала е Милица. Голяма опора тогава били сестра й, която също понесла тежко случващото се, любимият й Иван и приятелите им.

Въпреки подкрепата им, на Милица й било много трудно. Връхлитали я въпроси за смисъла на мъката, която изпитвала, на живота, за разделите. В най-мрачните й дни иначе вечно усмихнатата актриса я спохождали мисли за самоубийство.

"Мислила съм, да, защото в един момент се уморяваш от борбата, от смъртта около теб. Това те оставя сам и си казваш: "Е, ми, не искам да се боря вече! Да, хубаво беше", признава е Милица. В тези моменти не я задържали дори малките радости в живота – хубав филм, природни красоти... Започвала да смята, че може и без тях. От капана на тежките мисли се измъквала, припомняйки си, че родителите й са живели, борили са се и са се жертвали, заради нея, за да е добре. Дори с последния си дъх майка й се тревожела за нея. Виолета получила емболия. Милица я държала, за да й помага да диша, но майка й все повече се затруднявала. Накрая, на пресекулки й казала: "Мице, не се притеснявай! Ще се оправя".

Така че Милица знаела, че захвърли ли живота си, би означавало, че захвърля и този на близките си, които са го посветили на нея и сестра й. Освен това актрисата всякога си е припомняла, че е имала прекрасни баща, майка, баба, които са нейните герои. Много хора нямат това щастие. „Но останеш ли сам е страшно”, признава Гладнишка. Тя открила спасение при приятелите и в работата си", пише "Хотарена".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !