Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария се отдаде на слънчева почивка

отпечатай новината

01.06.2023 10:42 | Видян 458 пъти

Мария се отдаде на слънчева почивка

Попфолк певицата Мария, която неотдавна премина през бурни семейни проблеми, завършили със задържането на третия ѝ съпруг под домашен арест, причината за който бе закана за убийство и лека телесна повреда, реши да се отърси от неприятните преживявания, отдавайки се на почивка.

Наскоро изпълнителката на "Обичай ме така" избяга от събитията, помрачили живота ѝ в личен план, отправяйки се към слънчево място, в чиито предели да забрави, макар и за кратко, горчивия вкус на случилото се. Преди дни тя напусна границата на страната ни, преминавайки тази на южната ни съседка.

Престоят ѝ в Гърция премина в Пефкохори, чието име в превод на български език означава "Борово село", вдъхновено от преобладаващия вид на заобикалящите го дървета. В старинното селище, днес превърнало се в процъфтяващ курорт, разположен на първия ръкав на Халкидическият полуостров, а именно Касандра, тя отседна в луксозен комплекс, отдаващ апартаменти под наем. Основната сграда, разполагаща със собствен ресторант и открит плувен басейн, се издига на метри от лазурната плажна ивица на Торонийския залив.

Именно от там брюнетката, добила слава още в детските си години с участието си в предаването "Като лъвовете", в което изпълнява песента "Детелини" от репертоара на Лили Иванова, публикува поредица от снимки в своя личен Instagram профил.

На първата от тях, която сподели със своите над половин милион последователи в платформата, тя позира на голямата тераса на жилището, в което е отседнала. Облечена в бял хавлиен халат, някогашната звезда на "Пайнер", отказала се доброволно от кариерата си преди няколко години, е седнала с кръстосани крака на плетен стол, поставен до джакузи. Очите ѝ обаче не гледат към спиращата дъха панорамна гледка, ширнала се зад нея, а към чашата с вино, която държи в ръце.

 

Снимка: Официален профил в Instagram

 

Малко по-късно тя качи във виртуалното пространство друго изображение, този път от спалнята. На него тя се излежава в леглото, като е оставила покриващите тялото ѝ завивки да се свлекат, за да покажат голия ѝ гръб, разкривайки, че под тях не носи нищо. Провокативния кадър накара мнозина да си зададат въпроса кой е човекът, който го е направил. Мнозина са на мнение, че това е Мирослав Соколов, при когото певицата се е върнала обратно, както родните медии твърдят. Преди седмици пресата писа, че Мария е оттеглила жалбата и е свалила всички обвинения към мъжа си, прощавайки му за действията. Ето защо според някои точно той е авторът на фотографиите, най-скорошната от които показва изпълнителката излежаваща се по бански на шезлонг.

Противно на всякакви очаквания, неотдавна бившата съдийка от предаването "Music Idol" сподели в интервю за Vbox, че по природа всъщност е доста срамежлива, което навярно би изненадало немалко хора, имайки предвид нейните онлайн постове, а и концепцията на видеоклиповете, които правеше, докато все още се изявяваше на музикалната сцена. В разговора с медията тя издаде, че най-вредния ѝ навик е да се храни в леглото - нещо, което обаче забранява на децата.

"Навън съм принцеса, а вкъщи съм обслужващ персонал", споделя още Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !