Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Палома и Лейди България стават булки

отпечатай новината

01.06.2023 09:37 | Видян 460 пъти

Палома и Лейди България стават булки

Красивата фолк изпълнителка Палома и носителката на титлата Лейди България 2017 Силвия Теодосиева станаха булки.

Хубавиците облякоха булченски рокли и показаха, че са готови за тази така важна стъпка в живота си. Всъщност става дума за уникален моден пролет на дизайнера Дидо Георгиев.

Той събра на едно място 4 от най- желаните български дами, за да заснеме ексклузивната фотосесия на дизайнерската си колекция сватбени рокли.

Всеки един от моделите е авторски изработен ръчно с бродерии, камъни и апликации. Освен Палома Митева и Лейди България Силвия Теодосиева бялата колекция е представена и от моделите и инфлуенсъри Бояна Маринова и Велина Узунова.

Любопитен факт е, че от четирите горещи дами само Палома Митева вече мина под венчилото преди малко повече от година. Това предизвика въпроси дали сватбената фотосесия не е подготовка за предстоящи годежи на другите дами.

Силвия Теодосиева например вече няколко години е сериозно обвързана в очакване на голямото предложение. Същото важи и за Бояна, която вече е майка на двама сина. Дали Менделсон ще звучи за тях скоро предстой да разберем. Сигурно е обаче, че дизайнера Дидо Георгиев ще създаде уникалните сватбени рокли за красивите си лица.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !