Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Aнита с признание след раздялата с Рачков

отпечатай новината

23.05.2023 12:02 | Видян 2601 пъти

Aнита с признание след раздялата с Рачков

Романсът между Рачков и много по-младата от него Анита Димитрова приключи, но онова, което правят и двамата, за да се утешат след лошия развой на отношенията си, е доста любопитен.

Докато Рачков по традиция излиза с усмивка от ситуациите, особено пък в снощния финал на "Като две капки вода", където преливаше от енергия, докато ръси култови бисери, то тунингованата плеймейтка явно изпитва носталгия към периода, в който бяха двойка.

Наскоро близки до блондинката издадоха, че тя все по-често се замисля за дете и семейство - това споделя и самата тя в профила си в социалните мрежи. Мераците й явно обаче, са сериозни, както и мисълта, че не Рачков ще е баща на детето й.

Анита бе качила даже и снимка, на която е гушнала малкото си кученце подобно на бебе, а кадърът бързо натрупа стотици лайкове.

"Нещата изискват време", пише под кадъра Анита, с което подсказва, че е останала с разбито сърце, след като водещият на "Капките" я заряза, но и не без основание, ако съдим по всичко тиражирано в публичното пространство покрай раздялата на звездната двойка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !