Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Мария гушна 100 бона от Миро Дзвера, за да смъкне обвиненията си

отпечатай новината

10.05.2023 09:21 | Видян 626 пъти

Мария гушна 100 бона от Миро Дзвера, за да смъкне обвиненията си

Певицата Мария изненадващо или не се върна при съпруга си Мирослав Соколов, който преди няколко седмици обвини в насилие. Тя подаде жалба в полицията срещу него и го обвини в сериозни неща, включително, че е опрял дулото на пистолет в главата й. 

Колежки, които познават добре маниера на Мария, още от самото начало заподозряха, че има нещо гнило в цялата история и подозират, че с този ход певицата се опитва да измъкне пари от мъжа си. 

И подозренията на гилдията се оказаха верни. Дали е имало физическо посегателство ние няма как да знаем, но пък сме наясно защо миньончето е свалила жалбата си и е смъкнала всички обвинения, които по-рано отправи към Миро Дзвера.

Изпълнителката на "Спомен" е поискала 100 бона от Мирослав, за да изчисти името му от полицейските хроники. След като получила парите, тя бързо се отказала от твърденията си в полицията. А малко по-късно решила да даде втори шанс на Миро, за да може да го оскубе с още кинти. 

В бранша й се смеят с глас и мнението на всички е, че Мария е сред най-опасните фолкпевици. "Върти ги на малкия си пръст, обира ги до шушка, но няма акъл да вложи средствата в нещо полезно, а ги пилее за маркови парцали и скъпи парцали, а нея отдавна никой не я слуша и не я вика по участия", коментират от бранша.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !