Бивша учителка съжали, че се е...

Бивша учителка от САЩ, която зарязала преподаването, за...

Столично училище окачи портрет на...

Шесто основно училище „Граф Игнатиев“ в София окачи на...

Любовницата на Джон Ленън - Мей Панг, плакала първия път, когато правили секс

отпечатай новината

07.04.2023 00:57 | Видян 1224 пъти

Любовницата на Джон Ленън - Мей Панг, плакала първия път, когато правили секс

Като заклета почитателка на "Бийтълс", през 1973 г. Мей Панг изживява това, за което много жени по цял свят само си мечтаят. Докато работи за Джон Ленън и Йоко Оно като техен личен секретар, Панг започва да се среща с бившия член на "Бийтълс", по време когато бракът му е пред разпад, пише "People".

Началото на романса им обаче не било приятно за тогава 23-годишната девойка, която похабила доста нерви. Както 72-годишната сега Панг разкрива в новия си документален филм "Изгубеният уикенд", тя дори плаче първия път, когато с Ленън правят секс.

"Не знаех докъде ще доведе това. Помислих си: "Какво ще се случи?" Бях много доволна от работата си при тях. Но той продължаваше да казва: "Не знам докъде ще доведе, но нека просто да скочим".

И те скачат, впускайки се във вихрен 18-месечен романс от 1973 до 1975 г., който Ленън по-късно нарече своя "изгубен уикенд", препратка към филма на Били Уайлдър от 1945 г.

Мей Панг, вдясно в наши дни

Снимка: Getty Images

Връзката им скоро прераства в любов, въпреки че 10 години по-възрастният Ленън е женен за Оно, която сега е на 90 години. През четвъртата година от брака им, те изпадат в труден период. На фона на напрежението Оно иска да са временно разделени - и иска Панг да я замести, като новата приятелка на Ленън.

"Отказах", казва Панг. "Уважавах техния брак. Казах: "Не искам да правя това". Бях много щастлива като техен служител".

Скоро обаче, както тя разказва в документалния си филм, Ленън я "очаровал" и двамата били в пълноценна връзка, като дори се преместили да живеят заедно в Ню Йорк през 1974 г. Те често летели до Лос Анджелис за бурни събирания с приятели като Хари Нилсън, Ринго Стар, който е нейният любим Бийтъл, когато била тийнейджърка. "Бях пристрастена към сините очи!", разправя Пей Панг. Падала си и по Мик Джагър. По онова време Ленън дори започва да работи в студио, създавайки албуми като "Walls and Bridges" и "Rock 'n' Roll".

"Той беше интересен човек. Наистина обичаше всичко и искаше да открива света. Обичаше палачинки с боровинки, обичаше да плува", обяснява още тя. 

Двамата се сближават чрез музиката - единственото нещо, което Ленън обичаше най-много, коментира още Панг. Прекарват време и в джем сешъни с бившите колеги от групата  Пол Маккартни и Джордж Харисън. "Веднъж Джордж каза: "Толкова съм щастлив, че си с Джон" и беше мило от негова страна да ми го каже", твърди Панг.

Все пак присъствието на Оно се усеща и тя се обажда често, понякога над 15 пъти на ден. Въпреки че Ленън се съгласява с искането на Оно за развод през 1974 г., това не се случва и през 1975 г. двамата се помиряват. Панг вярва, че ентусиазмът на Ленън да прекрати брака им е изненадал Оно и е бил катализаторът зад желанието й да сложи край на така наречения "изгубен уикенд" и да спечели отново съпруга си. Ленън се опитва да откаже цигарите и Оно му казва, че познава хипнотизатор, който помага при такива ситуации.

Панг признава, че е знаела, че нещата са приключили, когато Ленън отива при Оно, за да приеме нейното предложение за помощ.

Но романтичните им рандевута изглежда продължили до неговата смърт през 1980 г. "Той идваше тайно да ме види. Казваше: "Знаеш ли, аз все още те обичам. Говореше ми неща, които наистина бяха много интимни и можеше да се усети, че все още има тръпка. Това го гризеше. Това не беше приключила история", смята Панг.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !