Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Дизайнерът Едис от Сървайвър е бивш таекуондист

отпечатай новината

31.03.2023 14:46 | Видян 433 пъти

Дизайнерът Едис от Сървайвър е бивш таекуондист

Модният дизайнер Едис Пала, който гледаме в актуалния сезон на „Сървайвър“ е само привидно скаран със спорта. Още от началото на риалитито мнозина го подцениха, но в течение на играта младият естет изненада всички с успешните си битки срещу доста по-силови играчи в продукцията на бТВ. Това, което малцина знаят, е че той има спортно минало, а преди да се впусне в приключението „Сървайвър“ е преминал през сериозна подготовка с екип от специалисти.

 

Още от дете Пала е сред учениците на Димитър Аврамов, който с днешна дата е треньор към националния отбор на България по таекуондо. Въпреки доброто си развитие в този спорт, той приключва заниманията си, а по-късно преоткрива страстта си към модата, с която се занимава успешно и до днес.


 

Едис Пала не е подценил изявата си в „Сървайвър“ и се е подготвял при треньора  Мартин Маринов за силовите упражнения. Серафим Лазаров пък го подготвя по функционални тренировки – един от най-добрите начини за повишаване ефективността и работоспособността на тялото и справяне с ежедневните физически задачи.


 

„Определено най-голямата му трудност е да се придържа стриктно към дадения му хранителен режим. Обича да си хапва човека“, издава го треньора Мартин Маринов, но пък не крие, че когато тренират, Пала е повече от сериозен и е имало периоди в които тренират всеки ден от седмицата. „В залата Едис няма грешка. Не мрънка, тренира здраво и изпълнява всичко отлично. Подготовката му за Сървайвър беше малко по специфична, като наблегнахме на качествата, които се изискват за игрите и подобряване на слабите му звена. Също така, подготовката протече с хранителен режим, който за пръв път спазваше почти на 80%“, разказа още Маринов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !