Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Роналдо с кола за €9М в Мадрид: Фурор

отпечатай новината

31.03.2023 11:50 | Видян 601 пъти

Роналдо с кола за €9М в Мадрид: Фурор

КРИСТИАНО РОНАЛДО беше обграден от фенове, докато шофираше своето мегаскъпо Bugatti за 8,8 млн. паунда в Мадрид.38-годишният Роналдо и само още ДЕВЕТ души в света притежават един от най-луксозните автомобили на френската марка.Нападателят на Al-Nassr успя да се сдобие с Bugatti Centodieci.

Но той не успя да се възползва напълно от 1600-те конски сили на машината, която развива максимална скорост от 240 км/ч... заради рояците привърженици, заобикалящи автомобила. На видеозаписа се вижда как петкратният носител на Златната топка с бяла тениска, бял панталон и тъмно сако се качва на шофьорското място на белия суперавтомобил, охраняван от бодигард.Феновете отчаяно се опитват да си направят селфи с футболната икона, докато някои скандират името му.КРИСТИАНО РОНАЛДО беше обграден от фенове, докато шофираше своето мегаскъпо Bugatti за 8,8 млн. паунда в Мадрид.38-годишният Роналдо и само още ДЕВЕТ души в света притежават един от най-луксозните автомобили на френската марка.Нападателят на Al-Nassr успя да се сдобие с Bugatti Centodieci.

Но той не успя да се възползва напълно от 1600-те конски сили на машината, която развива максимална скорост от 240 км/ч... заради рояците привърженици, заобикалящи автомобила. На видеозаписа се вижда как петкратният носител на Златната топка с бяла тениска, бял панталон и тъмно сако се качва на шофьорското място на белия суперавтомобил, охраняван от бодигард.Феновете отчаяно се опитват да си направят селфи с футболната икона, докато някои скандират името му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !