Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мъжът на Емилия има запор от банка

отпечатай новината

28.03.2023 12:01 | Видян 967 пъти

Мъжът на Емилия има запор от банка

Материалното положение на фолк певицата Емилия и съпругът й Жорж Башур никак не е цветущо.  Бизнесменът вече не е милионер и има запор от банка ДСК на някои от фирмите си, пише "Уикенд". 

Именно липсата на стабилни финанси е принудила блондинката от Гълъбово да тръгне по участия само 2 месеца след като стана майка на малката Жоржина, която се появи на бял свят на 10 февруари 2022 г.

Тогава много от почитателите на изпълнителката се запитаха защо толкова бърза да се върне по задимените клубове, като предполагаха, че е защото й липсва сцената, но причините се оказаха други.

Финансовите проблеми за Башур започнали още по време на пандемията от Ковид -19. Сириецът се е принудил да се раздели с голяма част от движимото си имущество, като така покрил част от разходите си. Бизнесът на Башур е съсредоточена в строителния сектор и търговията с недвижими имоти. Браншът пострада заради коронавируса, а с икономическата криза в момента хората кътат парите си и не харчат за жилища, чиито цени са нереално завишени. Много офиси пък останаха празни, след като фирмите преустроиха дейността си и минаха в режим на „хоум офис”.

Още в края на лятото мъжът на Емилия взел управленско решение да разпродаде голяма част от луксозните автомобили, които обслужват част от компаниите му. Преди пандемията служебните лимузини, които в по-добрите времена често са обслужвали и семейството на Башур, са наброявали почти дузина. Към момента са останали само 2-3, които се ползват от Башур и фолк певицата, която се нуждае от сигурен автомобил, за да ходи по участия. Хонорарът на изпълнителката за час пеене е 7000 лева. Проверка на вестника ни показа, че за февруари и март бившата на Коко Динев има 15 участия, което прави 105 000 лева чисти пари. Припомняме, че преди малко повече от година Емилия се раздели с „Пайнер” и вече не плаща никакъв процент от приходите си на музикална компания, защото се продуцира сама.

Семейство Башур се е лишило и от част от обслужващия си персонал, за да редуцира част от разходите си. Те са останали само с един шофьор и чистачка. Запазили са и прословутото „Бентли Бентайга”, което Жорж подари на съпругата си преди няколко години.

Доскоро Емилия влагаше изключително много пари в песните, клиповете и тоалетите си, които бяха само от най-скъпите марки. В последно време изпълнителката ходи по участия с по-скромно облекло и вече не снима скъпи клипове.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !