Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Андреа го закъса с парите

отпечатай новината

27.03.2023 10:09 | Видян 427 пъти

Андреа го закъса с парите

Попфолк певицата Андреа май го е закъсала сериозно с парите, след като вече няма подкрепата на Кубрат Пулев, а клубовете отдавна забравиха за нея и не я включват в програмите си.

Блондинката е принудена да разпродава дрехите си, за да може все пак да закърпи по някакъв начин бюджета и да живее спокойно. Затова е решила да извади от гардероба скъпите си тоалети, които е купувала по времето на славната си кариера. 

„Носени са само по един път и повече не са обличани“, каза изпълнителката пред „Телеграф“. Андреа е направила сайт, където качва снимки на тоалетите и тяхната цена. Цените на дрехите са средно около 150-200 евро.

Една обаче прави впечатление, тъй като цената й е рекордните 4000 евро. Покрита е с блестящи камъни. „Тези дрехи са познати на моите феновете, които ме следят. Правя го, защото в този бранш няма как да повтаряш един тоалет. Ние не обличаме по два пъти едно и също“, сподели още блондинката.

Идеята на изпълнителката да даде нов живот на дрехите си й идва от холивудските звезди, които често практикуват тази стратегия. Андреа се вдъхновила преди всичко от семейство Кардашиян, известно с красотата, стила си и брандовете, които създават. „В Америка също го правят, например линията на Кайли и Ким Кардашиян, и цялата им фамилия, те използват този начин на работа“, уточни певицата

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !