Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Шванца раздели Слави от Маги

отпечатай новината

11.07.2009 09:00 | Видян 26812 пъти

Шванца раздели Слави от Маги

Преди около 3 години СЛАВА писа, че момче от Варна е причината за раздялата между манекенката Маги и шоуменът Слави Трифонов. Преди броени дни въпросният Казанова излезе на светло с вдовицата на Жоро Илиев – Мая.

Николай Иванов – Шванца е гларусът, който навремето пленява сърцето на Маги и слага край на дългогодишната й любов с гологлавия водещ. Двамата правят планове за съвместно бъдеще и деца. Нещата се разсъхват след като Маги се връща за малко при Слави. Дългия до ден днешен не може да преживее раздялата си с нея. Той даже се изпусна в предаването си миналата седмица, че вероятната причина да не се жени още е, че е загубил жената на живота си. Тя не е единствената, заради която Шванца е баджанак с тв звездата. Варненецът е имал кратка, но бурна авантюра с бившата вокалистка и изгора на Трифонов Алекс Раева, писа 24 часа. Ники има син от Александра. Не се стряскайте. Това е друга красавица, която е адашка на певицата. Сашка, както я наричат във Варна е манекенка. Преди година му ражда дете, но въпреки това не остават заедно. Имал е вземане-даване и с известна хубавица от София на име Ния.

Днес Шванца е лудо влюбен в Мая Илиева. Всъщност чувствата му към нея датират още докато Жоро Илиев е жив, разказват приближени до младежа. По разбираеми причини обаче не се осмелявал да я сваля тогава. След 4 години бурен живот, Ники най-после е опитомен. Старите му другари не могат да го познаят. Той е напълно отдаден на връзката си с Мая. Тя пък също не се притеснява да покаже любовта си публично. СЛАВА бе една от медиите, които заснеха публичната поява на новата светска двойка.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !