Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Камелия Воче и Вероника напуснаха Hell’s Kitchen

отпечатай новината

21.03.2023 14:57 | Видян 862 пъти

Камелия Воче и Вероника напуснаха Hell’s Kitchen

Отборите на червените и златните се разделиха с още един участник в последния епизод на Hell’s Kitchen. Маникюристката Вероника Срацимирова напусна кулинарната надпревара след слабо представяне в няколко резервации в Кухнята на Ада. Шоуто напусна и една от най-опитните звезди в третия отбор. Камелия Воче се препъна пред лесно предизвикателство, което ѝ коства участието в шоуто. Участниците от двата отбора готвиха в град Априлци в сърцето на Балкана, където ги очакваха над 20хиляди фенове.


 

Те бяха там за Празника на сланината и греяната ракия. Готвачите трябваше да приготвят най-добрата греяна ракия, а с блестящото си представяне Васил даде преднина на сините, които по-късно спечелиха в готварското предизвикателство и се отдадоха на заслужена почивка.
Загубилите се изправиха в нов сблъсък с амбициозния отбор на звездите. Последва забавна и оспорвана игра с балони с хелий, в която червените грабнаха победата. Това доведе до нова елиминация при популярните участници и Камелия Воче напусна шоуто. Тя не успя да се справи със задачата да приготви перфектния омлет. Напускането ѝ разстрои поп-фолк дивата Роксана, която избухна в сълзи, обвинявайки себе си за загубата на златните.


 

Въпреки приповдигнатото настроение на шеф Ангелов, сини и червени не успяха да оправдаят неговото доверие и свалиха усмивката от лицето му. Поредицата от грешки доведе до 4 номинирани за изгонване. Шоуто напусна Вероника, а оранжеви престилки и последно предупреждение получиха Мартин от червените и Виктор и Васил от сините.
Гледай следващия епизод на Hell’s Kitchen България във вторник от 20:00 часа по NOVA.  
Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !