Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Голяма рокада в Нова

отпечатай новината

20.03.2023 13:39 | Видян 3273 пъти

Голяма рокада в Нова

Неочаквана голяма рокада се случи в Нова тв, а коментарите в мрежата са достатъчно колоритни, за да приковат вниманието. Тв водещата Гала остана без студио и се наложи колега да я приютява. Не кой да е, а Цецо от "Семейни войни".

Зрителите на "На кафе" онемяха тази сутрин, когато видяха как Гала и колегите й от панела се оказаха бездомници. Появиха се при Цветомир Иванов, който води играта "Семейни войни" по същата медия.

undefined

"Добро утро на всички зрители на "Нова телевизия". За мен това е изключително необичайно да го кажа в този час, защото "Семейни войни" се излъчва в 17 ч. всеки делничен ден. Но ще кажа нещо изключително нетипично, което е за този час - в 9,30 ч. аз първи и единствен в целия свят ще кажа следното изречение:

"Добро утро и добре дошла на кафе на Гала". Радвам се, че си тук и мога да ти дам възможността за малко да бъдеш в моето студио и да го ползваш", заяви Цецо.

undefined

"Даже си ми дал и лого. Благодаря ти за гостоприемството, защото е прекрасен колегиален жест. Да кажем и на зрителите - "Нова" си има прекрасна нова и модерна сграда и ние се местим там от следващата седмица. А в момента местят декора - този, който обичате и на който сте свикнали да ни гледате. Но това отнема време и ще се случи през тази седмица.

Затова ни приютява при себе си Цецо и ти благодаря. Да кажа на зрителите още, че през миналата седмица успяхме да запишем на нашия си декор много интересни срещи и теми, които предстои да видите. А тук ще се случват малко по-нестандартни неща", каза Гала.

"Идеално, защото това студио не е свикнало на възпитанието сутрин. То е свикнало на малко по-така отношение следобед, но за сметка на това се радваме. То хубаво сте дошли, но с празни ръце, което е малко притеснително. Поне виждам чашата вода и кафето", пошегува се Цецо Иванов, след което покани и панелистите.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !