Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Turbo B заби Мис България по време на нелегални залагания

отпечатай новината

09.07.2009 17:45 | Видян 5129 пъти

Turbo B заби Мис България по време на нелегални залагания

Turbo B от SNAP заби Мис България и бе въвлечен в нелегална покер среща, докато Румънеца флиртуваше с екзотична азиатка. Енчев „изневери” на жена си с най-сексапилната българака според FHM, но за щастие всичко това се случи  на снимачната площадка на най-новото бг видео към парчето „Don’t cha know” .

Броени дни след  дебюта на хитовия сингъл с участието на  легендарния Turbo B от SNAP! и сексапилната азиатка Miss Romagna (Мис Романя), Румънеца и Енчев, отскоро R&E, са готови и с модерно екшън видео. Специално за снимките, рапарът Turbo B облече, за първи път в живота си, риза и вратовръзка, Енчев пропя, а Румънеца се научи да танцува. Сексапилната азиатка от R.O.O.O.M, чийто баща е италианец и е родена в Холандия, по очерователен начин допълва глобалното съзвездие от изпълнители.

Сценарият на видеото напомня стар мафиотски филм, в който има покер, красиви и опасни жени и разбира се бързи и яростни коли. Важна информация за любителите на високи скорости е и участието в лентата на най-бързаия  бг автомобил над 1200 конски сили. За съжаление все още  няма уред в България, който може да измери точно мощността на бегачката. 

Режисурата на видеото е поверена на Ники Нанков, който за пореден път ни изненада с нестандартна визия. Опасно сексапилните героини са Николета Лозанова, която съвсем скоро бе избрана за най-сексапилната жена сред 100 кандидатки от цял свят, Росица Иванова, сочена за една от най-красвите победителки в конкурса Мис България и Теди първата адреналинка на Господари на Ефира .

Самите локации на снимките, също не са подбрани случайно. За да бъде пресъздадена истински луксозната визия, екипа се спира над две символични за това места. Четиризвездния хотел Vega и най-големия авто-мото тунинг център на Балканите – Overdrive.

Гледай клипчето тук!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !