Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Анелия се пусна на ски пистата

отпечатай новината

13.02.2023 11:54 | Видян 590 пъти

Анелия се пусна на ски пистата

Поп фолк звездата Анелия май вече наистина е щастлива, каквото си мечтаеше да й се случи от години, след като бе доста разочарована в любовта. Изпълнителката е във вихъра на емоциите на ски пистата, където е заедно с любимия си - бизнесменът Любомир Захаринов.

Двамата си спретнаха романтична ваканция в планината, а доскоро Анелия правеше всичко възможно, за да го скрие от любопитни погледи и публичното пространство, но явно това вече не й пречи. Току виж двамата вдигнали скоро и сватба, която ще бъде втора за певицата.

В края на миналата година Анелия призна, че е платила доста висока цена за славата си. "Това, което аз платих, беше личният ми живот. По едно време залитнах в една крайност. Днес съм щастлива и обичана жена", признава с наслада днес тя.

Припомняме, че фолкпевицата дълги години беше сама, след проваления си брак с бизнесмена Коко Динев, на когото роди и дъщеричка. През цялото време тя споделяше, че иска да срещне голяма любов и да бъде щастлива, и явно желанието й вече е много добре изпънено, ако съдим по това, което качва в профила си в социалните мрежи.

"Любовта е във въздуха! Обичана съм и обичам!", пише Анелия под снимката от ски пистата, а коментарите под кадъра заваляха веднага. "Анелка, най-после ще си имаш другарче за пистата", гласи един от тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !