Антон Радичев бяга в Америка

Антон Радичев изчака повече от месец разрешение да...

Майката на загиналия син на Е.Клептън...

Майката на загиналия син на Е.Клептън губи още 2 деца...

Влизам в Капките заради децата : Калин Врачански

отпечатай новината

08.02.2023 12:42 | Видян 814 пъти

Влизам в Капките заради децата : Калин Врачански

Благотворителният мини сезон на Като две капки вода ще се излъчва на 12, 13 и 14 февруари от 20:00 часа по Нова.
Обичаният български актьор Калин Врачански се присъединява към благотворителното издание на най-обичаното шоу за имитации в компанията на Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Вики Терзийска и техните детски дуетни половинки.
"Докато участвах в „Като две капки вода“ се притеснявах почти през цялото време. Може би последните няколко лайва, успях да се успокоя. Дори си спомням, че по време на първия лайв, дори не разбрах как премина всичко. Тогава трябваше да имитирам Rammstein. Накрая Геро ми вика: „Ти видя ли огньовете?...", разказва Калин Врачански
"Сега влизам отново в „Като две капки вода за всяко дете“, защото каузите, които стоят за този мини сезон са много хубави. И вярвам, че много хора трябва да ги подкрепим. Вече работя по първото си превъплъщение, което предстои да представим в неделя. Трудно е! Защото правя паралелно доста неща. Няколко дни по-рано играх в „Тютюн“ в Шумен. Докато чаках да вляза, започнаха да ми идват текстовете от новото представление. Притесних се да не объркам нещо, без да искам, но Слава Богу, това не се случи", допълва актьорът.
Калин Врачански сподели мисли и за премиерата на новата театрална постановка „Комедия за тенори“
„Смятам, че с Асен Блатечки правим отлична комбинация. Работили сме заедно много пъти и ни се получава много добре. С него бяхме направили едно много забавно представление – „Когато котката я няма“. Играехме го на много места и хората много му се радваха. След това сме си говорили, че трябва да намерим отново комедия като тази – на същото ниво. Започна търсене. Благодарение на директорката на Благоевград Маргарита Начева открихме една пиеса, но се оказа, че вече я има поставена в България с друго име. Накрая излезе американската пиеса „Комедия за тенори“ на Кен Лудвиг,, в която играех най-великия италиански тенор по онова време – 30-те години на XX век. Кариерата му обаче е към залеза си и това все повече го изнервя. И това е неговият личен конфликт с новия млад и много талантлив тенор, на когото завижда. Оттам започват едни недоразумения и объркани ситуации.“
На 28 и 29 март пък ще гледаме Калин Врачански в новата постановка „Граф Монте Кристо“, чиято премиера ще е в Младежкия театър.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !