Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Електрическо комби Audi A6 през 2024г.

отпечатай новината

08.02.2023 10:23 | Видян 487 пъти

Електрическо комби Audi A6 през 2024г.

Audi A6 ще получи електрически еквивалент през 2024 г. с версия с обозначение Avant, която ще бъде един от първите електрически комбита в продажба.

Отговорът на Инголщад на предстоящото през 2023 г. BMW i5 ще бъде в голяма степен базиран на нашумелите миналогодишни концепции Audi A6 E-tron и A6 Avant E-tron - с минимални промени, за да се подготви за шоурумите, разбира Autocar.

В неотдавнашно интервю за Autocar шефът на дизайна на Audi Марк Лихте разкри, че последните концепции на фирмата са много по-близки до серийните автомобили, отколкото често се случва.


 


Той разкри например, че новото Audi A8 от 2024 г. ще бъде "много близко" до концепцията Grandsphere от 2021 г. и силно намекна, че новата концепция Audi Activesphere може да се превърне във версия "Allroad 2. 0" на следващото Audi A7 през 2027 г. - и завърши с предположението, че концептуалното дуо A6 E-tron също е конкретен предварителен вариант на следващото поколение A6.

"В края на тази година ще пуснем на пазара Q6 E-tron, а няколко месеца по-късно - A6 E-tron", каза Лихте. "A6 E-tron се появява точно три години след представянето на E-tron GT, а при A6 E-tron - както видяхте на концептуалния автомобил, който е много, много, много, много, много близък до серийния автомобил - можете да видите, че ще бъдем по-елегантни и по-прости. "


 


 


 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !