Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Константин мачка огромните гърди на своя фенка

отпечатай новината

07.02.2023 12:44 | Видян 1536 пъти

Константин мачка огромните гърди на своя фенка

Певецът Константин може и да е щастливо женен, но това не му пречи от време на време да се радва и на чужди гърди. Осоебено когато става въпрос за огромна гръдна обиколка, каквато неговата съпруга Надя не притежава. 

Всъщност, певецът с най-лиричния глас в попфолка, винаги е твърдял, че не си пада по големи и изкуствени гърди. Не случайно не даваше на Райна да си сложи импланти, а и сегашната му жена не се слави с огромни прелести. Но наш репортер попадна на скандлано клипче, в което Коцето мачка чужди и огромни гърди и видимо му харесва.

"Катенцеее, гледай мамина душица. Може ли да си накърми децата, бе братле?", обръща се изпълнителя на "Болка в минути" към приятеля му, който заснема видеото.

Момичето се оказа голяма фенка на певеца и след негово участие е отишла да се снима с него. Но огромното деколте веднага е привлякло вниманието му. 

Гърдите на жените изглежда доста вълнуват Константин, тъй като малко преди това се захласна по щръкналите зърна на Ивка Бейбе, която беше отишла в неговия дом, за да му вземе интервю.

Всички знаем, че Коцето има огромно чувство за хумор и затова не обръщаме вснимание на хейтърите, които с тези забавни видеа се опитват да го изкарат неверен на жена си и търсят под вола теле. Факт е, че Константин е сред най-забавните звезди у нас и профилът му в Тик-Ток разцъфтява.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !