Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Константин се замеси в нов скандал с кокаин (ВИДЕО)

отпечатай новината

06.02.2023 09:27 | Видян 1213 пъти

Константин се замеси в нов скандал с кокаин (ВИДЕО)

Фолк звездата Константин показа как подготвя брат си Светослав за "Сървайвър". Видимо братята са в много добри отношения и умеят да се забавляват, акто компания им правят първите им братовчедки Лияна и Зорница. 

Константин показа изненадващ клип, в който за първи път проговори за скандала с кокаина на снимка на братовчедка му Зорница. А по всичко личи, че кадърът е правен именно в дома на Коцето. 

Неотдавна Зори качи снимка, а на плота до нея се виждат следи от "бело". Замесиха красавицата в нарко скандал, но се оказа, че кадърът е направен в дома на Константин.

Сега компанията е пак на същото място, където снимат забавен клип и чрез много алкохол правят изпращане на Светослав за "Сървайвър", който заминава до броени дни за Доминикана, където ще е сред участниците в този сезон. 

Накрая Коцето се присламчва до Зорница, на същото място, на което е направила и предишната си скандална снимка и типичното си чувство за хумор Константин бърше мястото, на което вече сме виждали следи от бял прах. 

За Константин от години се пише, че си пада по забранените субстанции, но той винаги проявява чувство за хумор към тези твърдения. Факт е, че демонстрира забавен начин на живот, за който може всеки да му завиди, а какво взема или не взема - си е лично негова работа.

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !