Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Нов скандал около сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм

отпечатай новината

03.02.2023 13:24 | Видян 1054 пъти

Нов скандал около сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм

Западните медии обсъждат нов скандал около сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм, която се състоя миналата пролет и предизвика много критики към младоженците. Според „Дейли мейл” бащата на Никола, милиардерът Нелсън Пелц, е завел дело срещу организаторите на сватби Никол Брейгин и Ариана Грихалб за това, че не са върнали неговия депозит от $159 000. Бащата на булката обвини служителите в некомпетентност, а самите организатори обвиниха Никола Пелц в скандално поведение.

Никол Брагин и Ариана Грихалб бяха наети шест седмици преди голямото събитие, тъй като предишната наета агенция се проваляше. Вече девет дни по-късно Брагин и Грихалб, подобно на своите предшественици, отказаха да работят за празника: причината за това беше голямо натоварване (500 гости бяха поканени на сватбата) и постоянна критика от страна на булката. Никола изпрати много гласови съобщения до организаторите, в които каза, че се е "уморила да поправя грешките им" и изрази недоволството си от работата им. Част от съобщенията на Никола ще бъдат разгледани по време на съдебното заседание.

В исковата молба на Нелсън Пелц се посочва, че „славата на двойката и големият брой високопоставени гости изискват подходяща компетентност от организаторите“. В едно от съобщенията Никола отправи претенции към организаторите, че Луис Хамилтън е в официалния списък с гости, въпреки че той каза на младоженците, че няма да може да присъства на сватбата им.

Нелсън Пелц добави в делото, че организаторите са имали проблеми с алкохола: твърди се, че в един от чатовете, където са обсъждали сватбата, Грихалб е казала, че ще "пие една текила, иначе главата й ще гръмне". Според журналисти общо три различни сватбени агенции е трябвало да работили по сватбата на Бруклин и Никола.

Сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм беше съпътствана от няколко скандала. Най-шумна беше кавгата между Никола и свекърва й Виктория Бекъм, която нашумя в социалните мрежи. Там заговориха за конфликта, след като обърнаха внимание на факта, че Никола Пелц не е носила рокля на марката Victoria на сватбата. В интервю Пелц заяви, че кавгата е възникнала заради сватбена рокля, която ателието на Виктория не могло да ушие, а и бъдещата свекърва я е игнорирала по време на подготовката за сватбата. В тази връзка Никола се принуди да си поръча рокля на друга марка.

В медиите се появиха слухове, че Никола уж се обидила, когато близкият приятел на Дейвид и Виктория Марк Антъни изнесъл възторжена реч на сватбата й, изцяло посветена на Виктория. Според запознати Никола била недоволна и от това, че Виктория "откраднала" песента на младоженците за първия им танц заради собствения й танц майка-син. Самите Дейвид и Виктория Бекъм, според вътрешен човек, били стреснати от интервюто на Никола и не разбирали защо тя говори публично за тяхната вражда.

Тържественото събитие беше критикувано онлайн и по друга причина. Сватбата, която струваше $3,5 милиона, изглеждаше на хората като "пир по време на чума" на фона на събитията в Украйна, както и нарастващите разходи за живот в Обединеното кралство и САЩ. Младоженците бяха наречени "откъснати от реалността" и отбелязаха, че харчат не своите, а парите на родителите си. Бруклин Бекъм също беше обвинен, че няма работа на 23 години, но в същото време "пилее парите на баща си".

Бруклин Бекъм и Никола Пелц се ожениха през април миналата година, а след сватбата и Никола, и Бруклин взеха двойното фамилно име Пелц-Бекъм. Решението на Бруклин да вземе фамилията на съпругата си, макар и да озадачи много негови фенове, срещна и подкрепа в определени кръгове - те видяха това като разчупване на "сексистките традиции".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !