Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гледаме Миньоните 2 по SkyShowtime

отпечатай новината

03.02.2023 13:04 | Видян 587 пъти

Гледаме Миньоните 2 по SkyShowtime

Пакостливите миньони се завръщат с още повече шеметни приключения във филма "Minions: The Rise of Gru", който ще е достъпен за публиката на SkyShowtime в България от 28 февруари. Много преди да се превърне в господар на злото, Гру (номинираният за награда Oscar® Стийв Карел) е само едно момче на 11 години, което живее в типично за 70-те години на 20-и век предградие и крои планове от приземния си етаж за завладяване на света.

 

Но нещата не се развиват особено успешно. Когато пътищата на Гру и миньоните, сред които са Кевин, Стюарт, Боб и Ото – ново попълнение сред миньоните с брекети и изгарящо желание да угажда, се пресичат, това неочаквано семейство обединява сили. Заедно те изграждат първото си скривалище, проектират първите си оръжия и се опитват да извършат първите си мисии. Когато групата прочути суперзлодеи „Злите 6“ прогонват лидера си – легендарния боец Див Пердах (носителя на награда Oscar® Алън Аркин), Гру, техният най-верен почитател, се явява на интервю, за да се присъедини към тях. „Злите 6“ не са впечатлени от дребния кандидат-злодей, но когато Гру ги надхитрява (и разгневява), той изведнъж се превръща в смъртния им враг. Докато Гру бяга, за да се спаси, миньоните се опитват да овладеят изкуството на кунг-фу и да му помогнат. Тогава той разбира, че дори и най-големите проклетници се нуждаят от помощта на приятелите си. „Minions: The Rise of Gru“ е със звезден актьорски състав, включително и за ролите на „Злодеите 6“: Тараджи П. Хенсън, Луси Лоулес, Долф Лундгрен, Дани Трехо и Жан-Клод ван Дам.

 

Във филма участват също така Мишел Йео, Ръсел Бранд и носителката на награда Oscar® Джули Андрюс. Предвождан от оригиналните създатели на франчайза, филмът „Minions: The Rise of Gru“ е продуциран от създателя и главен изпълнителен директор на Illumination Крис Мелъдандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от Кайл Балда ( „Аз, проклетникът 3“, „Миньоните“), а корежисьори са Брад Ейбълсън („Семейство Симпсън“) и Джонатан дел Вал („Тайният живот на домашните любимци“), като един от миньоните е озвучен от емблематичния глас на Пиер Кофин.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !