Новата половинка на Жерар Пике е изпаднала в тежка депресия, а причината е последната песен на бившата му изгора Шакира, която бързо достигна върха на редица музикални класации, предават различни испански медии. Според тях Клара Чиа Марти, която колумбийската певица нарича "другата жена" на футболиста в своето парче, дори се е преместила в дома на своите родители, избягвайки да напусне неговите предели по каквато и да било причина, за да избегне осъдителните погледи, които в последно време я преследват навсякъде, където отиде. Нещо повече, тя работи дистанционно, затворена между четирите стени на жилището, отказвайки да излезе навън.

Коментирайки наскоро темата, журналистката Лорена Васкес каза от малкия екран, че 23-годишната млада дама най-вероятно е взела това решение, защото сега вече всички я разпознават. "Тя е срамежливо момиче, което в момента е подложено на тормоз от страна на много хора. Случайни минувачи я спират по улицата, за да ѝ изпеят текста на осъждащият я сингъл", разказва тя.

Вчера колегата ѝ Саул Ортиз потвърди, че Клара е изправена пред сериозна вълна на омраза, благодарение на появата на хита "BZRP Music Session #53", който за периода от две седмици има почти двеста чериридесет и седем милиона гледания в YouTube.

"Тя е при майка си и баща си вече от осем дни насам. Нуждаеше се от сигурно убежище, тъй като душевното ѝ състояние не е добро. Надали е лесно да бъдеш момичето, попаднало в устата не само на жителите на Испания, но и тези на останалия свят, които постоянно те критикуват. Това определено не ѝ се отрази добре и тя трябваше да направи крачка в страни", каза журналистът.

След раздялата им, носителката на редица награди "Грами" изригна срещу бащата на своите синове Саша и Милан в язвителна песен, в която си партнира с аржентинския продуцент и DJ Bizarrap.

 

Част от нейния текст гласи: "Съжалявам, скъпи, трябваше да те изгоня преди време/Вълчица като мен не е за новобранци/Вълчица като мен не е за момчета като теб", пее тя, правейки връзка със своя хит от 2009 г. "She Wolf", издаден малко преди двамата да се срещнат през 2010 г. "Аз съм твърде добра за теб и затова си с някой точно като теб. Пожелавам ти късмет с предполагаемата ми заместница".

Освен това Шакира допълнително осмива спортиста и настоящата му любима, пеейки: "Ти смени Ferrari за Twingo. Размени Rolex за Casio", като допълнително напада Клара с думите: "Тя има име на добър човек, но очевидно не е така, както звучи".

Жерард отговори на песента, като се появи на работа с автомобил Renault Twingo за £8,000. Бившата му обаче продължи да води битки срещу него, като е забранила на двете си деца да определят майката на Пике като тяхна баба, пише британският "The Sun".

Твърди се, че Монсерат Бернабеу е засвидетелства подкрепа към новата връзка на сина си, с което допълнително е наляла масло в огъня, изпепеляващ добрите отношения между певицата и футболиста. Според в. "Marca" уважаваният невролог Монсерат е "опустошена от войната, поведена от Шакира".

 

Снимка: Getty Images

 

Въпреки че "BZRP Music Session #53" предизвика известен спор сред феновете, Шакира я определи "катарзис и освобождаване".

Песента на колумбийската суперзвезда се изкачи до върха на класацията Top 50 Global на Spotify няколко дни след пускането си. Също така стана латино песента с най-много стриймвания за един ден в историята на класациите на платформата.