На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Певецът Крум претърпя инцидент

отпечатай новината

30.01.2023 13:47 | Видян 618 пъти

Певецът Крум претърпя инцидент

Фолк певецът Крум претърпя страховит инцидент, който завърши в Спешното отделение. За случилото се разказа самият той, който напоследък му е доста каръшки период. 

Преди няколко седмици ви информирахме как вандали забиха пирон в гумата на лъскавото му возило. Преди годони пък личният му автобобил бе запален и изгоря като факла. А сега на певецът му се наложи да посети спешното след инцидент с куче. 

Точно така, Крум е бил нахапан от косматата животинка и бързо отишъл на лекар, за да бъде прегледан, превързан и най-вече да му бият инжекция против тетанус.

"За първи път ме ухапа куче , но винаги има първи път . Удариха ми една инжекция против тетанус и съм готов за довечера. Само не ме поздравявайте по дясната ръка", написа Крум и заяви, че ще отиде на благотворителния концерт в помощ на малкия Ради. 

И през ум не му е минавало да се откаже от поетия ангажимент и да се включи в благотворителната кауза, в която много изпълнители се събраха в столичен ресторант с надеждата да съберат пари за момченцето. 

Междувременно Крум показа шокиращи кадри след инцидента с кучето, но не дава повече подробности за случилото се. Вероятно става въпрос за бездомна животинка, тъй като Крум има котка у дома, а не куче.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !