Най-сетне разкриха средния размер на...

Твърди се, че мъжете в Еквадор имат най-големите пениси...

Мислите, че сте в безопасност у дома?...

Мислите, че сте в безопасност у дома? Помислете отново,...

Момиче на Бонд съди продуценти за 1 млн. долара заради провален филм

отпечатай новината

27.01.2023 13:10 | Видян 333 пъти

Момиче на Бонд съди продуценти за 1 млн. долара заради провален филм

Френската актриса Ева Грийн съди продуцентите на проваления филм "Патриот" ("А Patriot") за хонорар от един милион щатски долара, пише чуждестранната преса.

Звездата, която изигра Веспър Линд в трилъра за Джеймс Бонд "Казино Роял", трябваше да се снима в научнофантастичния трилър заедно с Хелън Хънт и Чарлз Данс и да бъде изпълнителен продуцент на лентата, която се провали през 2019 г.

Продуцентската компания "White Lantern Film" подаде насрещен иск с аргумента, че носителката на награда БАФТА е поставила "неразумни искания" и подкопала продукцията. Висшият съд в Лондон даде ход на делата в четвъртък.

Адвокатът на брюнетката Едмънд Кълън каза, че филмът бил "страстен" проект за Грийн, и че тя дала "всичко по силите си той да успее". Той добави, че Грийн харесала много сценария и искала филмът да бъде създаден, но "финансовият план никога нямало да успее".

"Целта на този иск е да представи клиентката ми като примадона в гръмки заглавия и така да навреди на репутацията ѝ", каза адвокатът.

В писмени аргументи пред съда юристите на продуцентската компания твърдят, че Грийн е показала "липса на увереност и недоволство" от хора от продуцентския екип и постепенно проявявала нежелание да участва в проекта, пише БТА. Те прилагат като доказателства кратки текстови съобщения, в които тя нарича един от изпълнителните продуценти Джейк Сийл "зло", "подъл социопат" и "луд човек" и определя мениджъра на продукцията Тери Бърд като "глупак".

Очаква се Грийн да даде показания пред съда по-късно в рамките на осемдневните съдебни заседания.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !