Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ето как Татяна се готви за "Сървайвър" (ВИДЕО)

отпечатай новината

27.01.2023 12:57 | Видян 922 пъти

Ето как Татяна се готви за

Фолк певицата Татяна е сред звездните участници в новия сезон на "Сървайвър", който се очаква с голямо нетърпение от зрителите. Поканата към пайнерката да се включи в шоуто за оцеляване не е никаква изненада за хората, които я познават добре извън музикалната сцена. 

Извън пеенето Татяна е запален спортист и със сигурност има всички шансове да оцелее до финала в риалити формата. Още повече, че няма конкуренция сред жените и отсега зрителите я определят като най-силната жена и сигурен финалист. А тя показа какво прави броени дни преди да замине за Доминикана, където ще се снима новия сезон.

Татяна не излиза от фитнес залата и от споделените й клипчета в социалните мрежи се вижда колко е нахъсана да покаже най-доброто от себе си в рейтинговото шоу. Наред със спортните си умения, красавицата искала да докаже на всички, че не спада към клишетата за фолкпевиците. Нейните приятели знаят, че е чудесна майка, която е отгледала възпитан и образован син, който напоследък развива доста успешно своя Тик-Ток профил.

Останалите участници следят профила на Татяна и какви тренировки прави в залата и вече започват да се притесняват от нея. Други пък се успокояват, че ще имат в племето си толкова силна жена, която ще бъде гладиатор на арената и ще им печели битките.

Тепърва ще разберем как ще се сработят Татяна, Благой Георгиев, Божана Кацарова, Филип Буков, Георги Валентинов, Стефани Разсолков, Марго Купър, Иван Булкин, Снежана Макавеева и Стефан Попов - Chefo, които ще бъдат в едно племе.

 

Вижте видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !