Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Софи Маринова разкри за какво харчи парите си

отпечатай новината

27.01.2023 12:54 | Видян 1486 пъти

Софи Маринова разкри за какво харчи парите си

Софи Маринова е една от най-търсените фолк певици у нас и държи един от високите хонорари в бранша. Всеизвестен факт е, че парите изтичат между пръстите й и Софи не може да се види с пари, колкото и да получава на месец. 

Нейни колежки й се чудят на акъла и недоумяват как може да изкарва над 100 бона месечно и все още да няма свое собствено жилище. Най-накрая Софи си призна за какво харчи най-много пари. Ще се хванете за главата от хобито на певицата, заради което не може да задържи пари в себе си. 

Ромският славей не крие, че основна част от хонорарите ѝ отиват за луксозни возила. Фолк дивата не е почитателка на високите скорости и предпочита комфортните автомобили пред бързите.

Не е тайна, че фолк изпълнителите прекарват голяма част от времето си в своите автомобили и те са като втори дом за тях. На въпроса кое е най-интересното нещо, което задължително има в колата си, Софи Маринова отговори:

„Колата ми е много празна! Виждам много колеги носят костюми, парфюми, всичко. Защото там живеем. Аз обаче си тръгвам от вкъщи облечена, гримирана. В колата имам чадър само. Ако вали, да сляза с чадър. Имам и куфар и с тоалетни принадлежности, четка, паста за зъби. Но тоалети не нося! Защото обичам, като обикалям България и във всеки град си имам любим магазин, в който оставям целия си хонорар.“

Софи Маринова разкри, че първият автомобил, който си е купила, за да пътува по участия е бил Москвич. Много перипетии създавало соц возилото на гласовитата изпълнителка и съвсем скоро след като го взела, решила да го замени с чисто нова Лада.

„Първата ми кола беше Москвич 12-так. И като запуши и като се отвори капака, вода хвърчи. Много издънки имаше. После беше Лада и качих нивото. Може да звучи смешно, но преди 30 години Москвича си беше луксозна кола. Беше си супер! Парите винаги съм си ги давала за коли, защото аз там живея“– сподели Софи пред камерата на Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !