Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Арестуваният инфлуенсър Андрю Тейт: Матрицата се опитва да ме обвини, но Бог знае истината

отпечатай новината

26.01.2023 09:11 | Видян 411 пъти

Арестуваният инфлуенсър Андрю Тейт: Матрицата се опитва да ме обвини, но Бог знае истината

Румънски прокурори разпитаха днес още веднъж инфлуенсъра Андрю Тейт, заподозрян във връзка с предполагаем трафик на хора и изнасилване.

"В досието ми няма никакви доказателства, защото не съм извършил нищо нередно. Всички знаят, че съм невинен", изкрещя Тейт, заобиколен от множество репортери, след края на изслушването от румънската дирекция за борба с организираната престъпност и тероризма. "Матрицата се опитва да ме обвини, но Бог знае истината", каза още той, цитиран от БГНЕС.

Бившият кикбоксьор Тейт, по-малкият му брат и две румънки са разследвани по обвинение в "създаване на организирана престъпна група, трафик на хора и изнасилване". Те са обвинени, че са склонявали жени към "принудителен труд... и порнографски действия" срещу "значителни финансови облаги". И четиримата бяха арестувани в края на декември.

36-годишният Тейт и 34-годишният му брат Тристан отричат всички обвинения. В сряда двамата братя заявиха, че са невинни, а Тристан заяви, че прокурорите нямат нищо против него.

Миналата седмица съдът в Букурещ удължи задържането им до 27 февруари - решение, което те обжалват. То може да бъде удължено до максимум 180 дни в очакване на евентуално повдигане на обвинение. "Те искат истината да излезе бързо наяве", заяви Ойген Видиняк, който представлява братята Тейт, като добави, че те са дали подробни показания и са сътрудничили.

Във вторник Андрю Тейт - чиято страница в Twitter "Cobratate" в момента има 4,8 млн. последователи, заяви, че "политическата операция, целяща да принизи" влиянието му и "несправедливото лишаване от свобода", е била използвана, за да "накара хората с влияние да замълчат", намеквайки, че той е сред тях. Той се оплака от лошите условия в ареста, като написа в Туитър, че "хлебарките, въшките и дървениците" са "единствените му приятели през нощта".

Според прокурорите мрежата за трафик на хора, създадена от заподозрените, е действала от 2019 г. и е набирала "няколко жертви, включително непълнолетни... с цел сексуална експлоатация". Потенциалните жертви са били подмамвани от братята Тейт, които са симулирали привързаност, преди да бъдат принудени да проституират и да произвеждат порнографски филми, твърдят прокурорите.

През 2016 г. Тейт участва в британското телевизионно риалити шоу "Биг Брадър", но е отстранен, след като се появява видеозапис, на който се вижда как той напада жена. След това Тейт се обърна към платформите на социалните медии, за да популяризира своите разединяващи възгледи, преди да бъде забранен за женомразки забележки и реч на омразата. На Тейт беше разрешено да се върне в Twitter, след като милиардерът Илон Мъск купи компанията.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !