Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ива Софиянска - Божкова обяви голяма новина

отпечатай новината

23.01.2023 11:34 | Видян 3526 пъти

Ива Софиянска - Божкова обяви голяма новина

Ива Софиянска - Божкова се беше покрила от ноември насам и никой не знаеше нищо за нея. Последната й публикация е по повод рождения ден на съпруга й, а след това потъна вдън земя. 

Преди броени часове се появи отново в социалните мрежи и шокира всички. Последователите й едва я познаха на снимка, която тя качи в мрежата. А заедно с това съобщи за изненадваща среща и вероятно голяма новина, от която ще ви настръхнат косите. 

undefined

Щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски пусна снимка на своето младо Аз - преди години, когато беше лице на предаването "Мело ТВмания". Спомнихме си как изглеждаше от онова славно време, когато ходеше предимно с дълга коса.  

Причината за тези носталгични спомени е сбирка на екипа на Мело ТВмания, която се е състояла наскоро. На кадъра виждаме, както Ива, така и Алекс Сърчаджиева, Петя Дикова, Йоанна Драгнева, Ники Илиев, Атанас Михайлов, Кака Лили (Лилия Вучкова) с мъжа й и други. А загатването е, че старият екип е напът да стане нов.

Дали предаването наистина ще се върне на екран и под каква точно форма, предстои да видим. Но определено проектът се пече и е вече почти готов.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !